CHINUITI SI MALTRATATI de dragul profitului. Poneii de pe plaja supusi la umilinte si tratamente greu de imaginat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 13:40

Plaja si temperaturile foarte ridicate nu reprezinta mediul lor!

Sunt scene sfasietoare si greu de privit pentru multi dintre noi! Dupa ce sunt tinuti in soare, cat e ziua de lunga, si plimbati zeci de kilometri pe nisipul care arde, poneii au parte de un tratament infiorator. In imaginile surprinse, un copil, cel care are misiunea sa traga dupa el animalul, ii biciuie botul in repetate randuri. Absolut gratuit, un alt baiat loveste calul cu piciorul.

Umili si cu privirile in pamant, micutii cai indura, zilnic, acelasi tratament, fara sa se poata impotrivi, spun oamenii.
Totul, pentru profit. Exact ca la balci, stapanii poneilor aproape ca trag de turisti ca sa-si plimbe copiii pe sarmanele animale. Evident, contra-cost.

Oamenii se plang de faptul ca, in loc sa stea civilizat la plaja, indivizii isi plimba continuu poneii pe plaja, prin fata lor. Mai mult, au pus stapanire chiar si pe zonele de fite din Mamaia, unde sunt numai hoteluri si restaurante de lux. Dupa ore de plimbari, faleza capata un miros greu de suportat.


In statiunea Mamaia, de pilda, legile nu sunt pentru toata lumea? Desi se spune clar ca animalele nu au voie pe plaja, iata ca indivizii din imagine isi plimba nestingheriti caii de mici dimensiuni chiar in buza marii. Iar dupa cum spun mai marii in primaria Constantei, mult nu vor mai zabovi stapanii poneilor in zonele exclusiviste.

In cel mult doua saptamani, pe plaja vor reveni agentii.
Sa speram ca asa vor avea si turistii un concediu decent, fara porumb, mere glazurate, pufuleti si seminte, vandute din sezlong in sezlong.

 

Taguri:

Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.