Chinul nesfarsit al unei copile! Micuta Felicia s-a nascut cu un picior mult mai scurt decat celalalt, iar familia nu-si poate permite un alt tratament!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:52

Micuta Felicia trebuie sa poarte in permanenta o proteza metalica si sa se plimbe din spital in spital!

S-a nascut cu un picior mult mai scurt decat celalalt, iar familia ei nu-si poate permite un alt tratament! Abia daca gaseste un loc care sa n-o doara. Doctorii spun ca durerile ei sunt insuportabile. Numai Dumnezeu stie prin ce miracol reuseste sa zambeasca.

Copila s-a nascut cu un picior mai scurt decat celalalt. Daca la nastere diferenta era de 10 centimetri, in timp a crescut din ce in ce mai mult.

Felicia a trecut prin mai multe operatii de alungire a oaselor, dar rezultatele nu se vad. Fixatorul metalic pe care-l are acum, l-a primit in dar in locul protezei invechite. Este vorba de un picior fals care o ajuta cat de cat sa mearga.

Sub zambetul cald, Felicia ascunde o suferinta pe care altii nu o traiesc intr-o viata. Puterea copilei ii da si mamei forta sa mai spere fie intr-o minune fie in bunatatea unor semeni!

Din noiembrie de cand i-a fost montat aparatul fetei, pentru familie a inceput o cursa

continua intre casa si Spitalul Marie Curie din Bucuresti, insa fiecare zi costa. Bucuria parintilor este ca din momentul montarii aparatului diferenta dintre piciorusele micutei a scazut cu aproape 8 centimetri. In fiecare zi, aproape 100 de lei sunt cheltuiti pentru ingrijirea fetitei, pe drumuri si medicamente.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Parintii

Feliciei nu au niciun alt venit in afara de alocatiile copiilor. Speranta lor in mai bine sta in cei din jur. Daca puteti sa o ajutati pe Felicia sa se apropie macar putin de o copilarie normala, o puteti face donand o suma cat de mica in numerele de cont, ambele deschise la Banca Carpatica:

RO78CARP024100881702RO01 -in lei

RO35CARP024100881702EU01- in euro

Titular cont: Ioan Malaet

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.