CHINUL unei femei! De o luna incearca sa isi aduca in tara sotul mort in Italia

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 00:44

Daca mori intr-o tara straina, iar familia nu are bani de repatriere, ramai la mila altora!

De o luna, se chinuie o femeie sa-si aduca acasa sotul mort in Italia si sa il inmormanteze crestineste! Nici acum, insa, nu a reusit sa afle macar cum a murit barbatul ei si se invarte intr-un cerc vicios: nepasarea autoritatilor, ilegalitatile angajatorului si lipsa banilor! Familia este convinsa ca firma angajatoare din Italia incearca sa ascunda faptul ca Gheorghe a murit in timpul orelor de serviciu si din cauza surmenajului, ca sa nu plateasca asigurarea.

Dosarul referitor la moartea lui Gheorghe Bara a fost inchis initial, insa, la cererea Danielei, sotia lui, un judecator urmeaza sa decida redeschiderea anchetei si, atunci, adevarul va iesi la iveala. Consulatul Romaniei la Bologna este alaturi de ea, in lupta cu birocratia italiana. Insa, fara bani... nu poti face nimic! Daca Daniela nu castiga acest razboi, nu-si va putea ingropa sotul aproape de casa!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.