Chinurile unei veverite ! Uite cum a rams blocata intr-un capac de scurgere si cum a reusit sa iasa

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:10

O veverita gingasa a ramas blocata in gaura unui capac de scurgere pentru ca a vrut sa manance mai mult decat putea duce.

Intepenita intr-o gura de canal intr-un orasel din Germania, veverita nu a putut sa isi traga si corpul din gaura. Politistii au fost chemati de un motorist ingrijorat care a sunat sa anunte ca mica rozatoarea se afla intepenita si risca sa fie calcata.

Politistii au incercat fara succes sa o traga din gaura. Apoi unul dintre ei a scos capacul, a incercat sa o impinga pe partea cealalta dar tot nu a reusit.


In final o casnica a venit cu o sticla de ulei de masline, iar politistii au uns veverita pe corp si gat. Si dupa alte 15 minute de tras, au reusit sa o traga afara." Am vrut sa o ducem la un veterinar, dar nu am mai reusit ca a si fugit intr-o gradina si de acolo in copac", a spus un ofiter de politie.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.