Chirica Cornel

Autor: B.M.
Actualizat: 28 ian 2022, 00:00
Chirica Cornel

Chirica Cornel este concurent in echipa Razboinicilor la Survivor Romania, primul sezon, difuzat la Kanal D.

Cine este Chirica Cornel, concurent la Survivor Romania

Chirica Cornel, in varsta de 27 de ani, este unul dintre Razboinicii “Survivor Romania”. S-a nascut in Bucuresti, la finalizarea studiilor cu specializarea Matematica – Informativa, dar si Drept, a ales o cariera in sport. La varsta de 11 ani a jucat la Steau Bucuresti, categoria junior, apoi s-a reorientat catre arte martiale, la varsta de 15 ani. De 6 ani este antrenor personal de fitness.

Ce spune Chirica Cornel despre participarea la Survivor Romania

Concurentul spune ca isi doreste sa isi testeze limitele odata cu participarea lui la “Survivor Romania”. Considera ca se va acomoda foarte rapid cu echipa, fiind stapan pe abilitatile sale sportive. Chirica Cornel considera ca incapatanarea ar putea constitui un punct slab in aceasta competitie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fotografii cu Chirica Cornel de la Survivor Romania

Despre "Survivor Romania"

Jungla din Republica Dominicana le va intinde concurentilor capcane, ii va epuiza, le va testa limitele si ii va arata in fata milioanelor de telespectatori traversand o serie de emotii si intamplari, departe de cei dragi si condamnati sa supravietuiasca in conditii vitrege.

Abandonati in mijlocul naturii exotice, in Republica Dominicana, departe de confortul civilizatiei, concurentii vor trece prin foarte multe incercari, vor fi nevoiti sa isi construiasca adapost, sa isi procure hrana, sa isi gaseasca aliati in mijlocul grupului din care vor face parte. La finele unor incercari limita se va afla un singur castigator.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.