Chiromantia, arta cititului in palma. Vezi ce caracter ai in functie de dimesiunea mainii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 14:15

Chiromantia reprezinta o incercare de a prezice viitorul unei persoane analizand palma acesteia. Specialistii spun ca exista patru feluri de degete: conice, patrate, spatulare si ascutite.

Persoanele care nu prea indragesc munca au mana moale si degetele ascutite, fara noduri pe partea exterioara. Niciodata, insa, o mana nu are acelasi tip de degete, sustin specialistii.

Daca degetul mare este cazut in afara inseamna ca esti las si nu ai coloana vertebrala. Daca este relativ drept, persoana respectiva relationeaza foarte bine cu ceilalti. Cand aratatorul este mai mare decat inelarul, ai toate sansele sa faci bani fara prea mult efort.
Ai degetul mic sub falanga inelarului? Atunci e posibil sa fii o persoana irascibilia.

O persoana echilibrata are palma exact cat fata. Poti afla asta daca pui palma de la barbie pana la frunte. Daca palma este mai mica decat fata. Genul acesta de oameni tind sa se autodepaseasca, au viziuni si isi doresc mai mult de la viata. Vor tine intotdeauna stacheta foarte sus. Daca palma este mai mare, persoana respectiva este inclinata spre detaliu si are un simt artistic dezvoltat.