Chiuvetele li se infundau foarte des, asa ca au decis sa verifice tevile de scurgere. Au incremenit de frica dupa ce au vazut ce era in ele

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 21:58

Clipul din imaginea alaturata a devenit viral pe YouTube si a strans peste 2.7 milioane de vizualizari de cand a fost postat.

Locuitorii unui oras din Statele Unite s-au plans administratiei locale in repetate randuri ca apa nu se mai scurge cum trebuie si ca instalatiile sanitare din case li se infunda frecvent.

In cele din urma autoritatile au decis sa investigheze problema si au bagat o serie de camere in tevi, pentru a vedea ce se afla acolo. Ce au descoperit i-a lasat fara cuvinte.

Niste formatiuni ciudate, destul de infricosatoare care miscau erau in interior.

Initial toata lumea s-a speriat, nestiind cu ce are de-a face. In cele din urma specialistii au stabilit ca era vorba despre colonii de viermi, care traiesc in medii umede.


Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.