Chris Brown nu se potoleste dupa ce a batut-o pe Rihanna. Uite ce a mai fauct cantaretul acum!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:21

Cantaretul de muzica rap Chris Brown a fost acuzat de o femeie din Florida ca i-a furat telefonul mobil, in fata unui club din Miami, duminica trecuta, aceasta fiind o infractiune clasata drept "furt prin smulgere", potrivit raportului politiei.

Potrivit raportului intocmit de politia din Miami Beach, reclamanta, Christal Spann, a declarat ca i-a vazut de Brown si pe rapperul Tyga iesind dintr-un club, iar cel dintai s-a urcat intr-un automobil Bentley, relateaza accesshollywood.com.

Femeia s-a apropiat de masina pentru a-i face o poza lui Brown, aflat in interiorul vehiculului, iar acesta a coborat geamul si i-a smuls telefonul.

Totodata, Brown i s-ar fi adresat femeii intr-un mod vulgar si i-ar fi spus ca n-o sa puna poza pe niciun site, inainte de a-i lua telefonul si a pleca.


Reprezentantii politiei au precizat ca Brown nu a fost arestat deocamdata si nici pus sub acuzare, insa procuratura pregateste un mandat de arestare.
Incidentul ar putea insemna inca o problema legala pentru Brown, care se afla in regim de eliberare conditionata, dupa ce a fost condamnat pentru agresarea fostei sale iubite, cantareata Rihanna, in 2009.


 


Episodul 28 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D vineri, 12 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.