Chris Brown si Drake S-AU BATUT intr-un bar din New York! Vezi cine a iesit cel mai sifonat FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:42

Chris Brown s-a ales cu o rana destul de urata pe barbie dupa ce s-a confruntat cu rapperul Drake intr-un bar din New York.

Cantaretul a fost lovit cu o sticla in fata care i-a provocat o taietura adanca. Starul a postat initial o poza pe Twitter pentru a arata fanilor ce a patit, insa ulterior a sters-o.

 

Cei doi nu sunt in relatii prea bune din cauza Rihannei, despre care se spune ca ar avea o relatie cu Drake.

 

Potrivit unor surse apropiate lui Chris Brown, acesta ar fi trimis o sticla de sampanie la masa lui Drake pentru a incerca sa calmeze spiritele.

 

Rapperul insa i-ar fi raspuns cu un biletel pe care ar fi scris "Sunt cu iubirea vietii tale, obisnuieste-te cu asta". Chris Brown s-ar fi enervat si ar fi mers la masa lui Drake pentru a-l confrunta.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Acesta i-ar fi dat un pumn

in fata. Chris Brown ar fi incercat sa riposteze insa nu a reusit deoarece imediat a fost lovit cu o sticla in fata de o persoana din anturajul lui Drake.

 

Paza barului a intervenit in cele din urma intre cei doi, incercand sa calmeze spiritele. Drake impreuna cu prietenii lui a plecat imediat, iar Chris Brown a fost nevoit sa se duca la spital pentru a-si ingriji rana.

 

Starul R&B in varsta de 23 de ani s-a despartit de Rihanna in februarie 2009 dupa ce a batut-o inaintea premiilor Grammy.

 

In ciuda tensiunilor dintre Chris Brown si Drake, o piesa inca nelansata cantata de cei doi, numita Yamaha Mama, a aparut pe internet luna trecuta.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.