Chris Martin și Dakota Johnson au făcut pasul cel mare! „Era inevitabil” Cei doi s-au logodit după 6 ani de relație

Autor: Laura Macovei

Chris Martin și Dakota Johnson au făcut pasul cel mare! „Era inevitabil” Cei doi s-au logodit după 6 ani de relație

Sursa: Facebook

Solistul trupei Coldplay, Chris Martin, și actrița Dakota Johnson au confirmat că s-au logodit „cu ceva timp în urmă”. Informația a fost făcută publică de către un apropiat al cuplului, potrivit The Mirror.

Deși au început relația în 2017, cei doi au trecut printr-o scurtă pauză în 2019, dar au dovedit că dragostea lor depășește orice obstacol. Dakota Johnson, în vârstă de 34 de ani, a fost subiectul zvonurilor despre logodnă încă din 2020, atunci când a fost surprinsă purtând un inel cu smarald pe degetul inelar.

Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit 

Surse apropiate cuplului au subliniat discreția acestora în privința relației lor, fapt confirmat și de declarațiile rare ale actriței Dakota Johnson.

Actrița, cunoscută pentru rolurile sale din celebrul film „Fifty Shades of Grey”, a vorbit deschis despre experiența sa de a fi mamă vitregă pentru copiii lui Chris Martin, din căsnicia anterioară cu Gwyneth Paltrow.

„Îi iubesc pe acei copii de parcă viața mea depinde de asta. Din toată inima”, spunea Dakota într-un interviu pentru Bustle, referindu-se la fiica lui Chris, Apple, în vârstă de 19 ani, și la fiul lui, Moise, în vârstă de 17 ani. 

Citește și: Răsturnare de situație în cazul tragediei de pe platoul de filmare "Rust" cu Alec Baldwin. Ce decizie neașteptată au luat judecătorii după ce actorul a fost acuzat de omor involuntar

Aprobarea fostei soții vine ca o confirmare a relației armonioase dintre cei implicați și poate indica maturitatea și respectul din cercul lor social.

Fanii și presa vor acum privi cu atenție la viitoarele evoluții ale cuplului și vor aștepta cu nerăbdare detalii despre planurile de nuntă ale celor doi artiști.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Sunt îndrăgostiți unul de celălalt din prima zi, așa că acest pas era inevitabil”, a declarat o persoană apropiată cuplului, potrivit  Mirror

Când au planificat Chris Martin și Dakota Johnson nunta

Ceea ce a surprins pe mulți a fost binecuvântarea neașteptată din partea fostei soții a lui Martin, Gwyneth Paltrow. În octombrie anul trecut, Paltrow a mărturisit că este "bună prietenă" cu actrița Dakota Johnson, descriind-o ca pe o "persoană adorabilă și minunată".

Citește și: S-a rupt lanțul de iubire dintre Iulia Vântur și Salman Khan. Vedeta și-a făcut bagajele și a părăsit India: „Iulia Vântur nu a fost”

În ceea ce privește o eventuală nuntă între actriță și cântăreț, tot surse apropiate cuplului au dezvăluit că nu există nicio grabă în această privință.

„Nu se grăbesc să planifice nunta, ci doar se bucură că și-au oficializat dragostea.”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?