Christian Eriksen, dezvăluiri cutremurătoare după ce a fost la un pas de moarte la Euro 2020! Ce a declarat fotbalistul

Author: Elena Padure
Actualizat: 07 iul 2021, 15:42
Christian Eriksen, primele declaratii dupa accidentul de la Euro 2020
Sursa: Instagram

Fotbalistul danez Christian Eriksen a făcut primele declarații după incidentul de la Euro 202, care l-a adus la un pas de moarte.

Mijlocașul danez Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a suferit un accident subit în meciul cu Finlanda de la EURO 2020. Luni, fotbalistul a oferit primele declarații după ce a fost la un pas de moarte sâmbătă. El a spus că starea sa de sănătate este mai bunăa cum și nu se va da bătut.

Christian Eriksen, la un pas de moarte, la Euro 2020

Sportivul danez Eriksen s-a prăbușit pe terne în minutul 43 al meciului dintre Danemarca și Finlanda, de la Euro 2020. El

a fost resuscitat timp de 18 minute și transportat de urgență la spital. la spital.Fortbalistul se află, în momentul de față, în afara oricărui pericol. 

Christian Eriksen se află încă sub supravegherea medicilor, unde i se fac mai multe investigații. Fotbalistul a avut un mesaj pentru toți cei care s-au îngrijorat în legătura cu starea sa de sănătate în ultima perioadă.

„Vă mulțumesc! Nu mă voi da bătut! Mă simt bine acum, dar vreau să înțeleg ce s-a întâmplat.

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru tot ce ați făcut pentru mine”,
a fost mesajul transmis luni de Eriksen, potrivit Gazzetta dello Sport.

Citeste si: Unde se joaca Euro 2021 (Tari si Stadioane)

Incidentul de la Euro 2020 i-ar putea curma cariera fotbalistului 

Medicul Martin Boesen a oferit mai multe detaliii cu privire la starea lui Christian Eriksen.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Când am ajuns, respira. Dar situația s-a înrăutățit brusc. Nu mai avea puls. Am pornit masajul cardiac. Christian s-a agățat de viață. L-am readus printre noi și am vorbit cu el înainte de a-l transporta la spital.

Ce înseamnă că un om este stabil? Inima bate, e conștient și răspunde într-un mod edificator.

Nu avem nicio explicație pentru ce s-a petrecut. La un moment dat, Christian era mort. Cât de aproape am fost de un dezastru? Nu știu, nu pot răspunde”, a transmis medicul, potrivit  gsp.ro.

Este încă neclar dacă sportivul va putea să își reia activitatea de fotbalist, după acest incident. 

Citeste si: De ce este special Campionatul European de Fotbal EURO 2020? Este pentru prima oară în istorie când se întâmplă acest lucru!

„Vestea bună? Eriksen trăiește! Vestea rea e că ar putea însemna finalul carierei lui. Nu știu dacă va mai putea juca vreodată”, a declarat medicul pentru Mail on Sunday.

Citeste si: Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost suspendată! Ce se întâmplă acum cu fotbalistul?