Christian Sabbagh a fost sarbatorit cu fast de ziua lui! Yasmine, fiica lui, i-a facut o surpriza colosala

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:58

Ziua de sambata a fost una cu totul si cu totul deosebita pentru Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor de la Kanal D, care a implinit 45 de ani, iar fiica, lui, Yasmine, i-a facut o surpriza colosala.

Pentru ca si-a dorit cu ardoare sa-l surprinda intr-un mod placut, Yasmine a vrut sa-i faca o surpriza si a venit la sediul postului TV, unde acesta se pregatea sa intre in direct.

Mai mult de atat, in timp ce se indrepta catre Kanal D, micuta a oferit mai multe detalii despre tatal ei:  "Adorabil, cand ii vad fata imi vine sa i-o ciupesc, prietenos, pentru ca se imprieteneste cu toata lumea si destept.

I-am facut o tona de farse. I-am dat cu oja la picioare si s-a dus la stiri asa, pentru ca nu avea acetona acasa. I-am pus pasta de dinti mentolata pe fata.", a povestit micuta.

La multi ani, tati!, i-a spus Yasmine lui Christian Sabbagh, atunci cand a ajuns in cabina de machiaj a acestuia. Mai mult de atat, i-a adus si un tors superb, pe care era o poza cu ei doi, de la Airsoft.


Mai mult de atat, surprizele nu s-au terminat, intrucat Yasmine i-a dedicat o poezie emotionanta, ce l-a impresionat total pe prezentatorul TV, care i-a oferit ocazia de a prezenta stirile alaturi de el.

Nici Luiza, fosta sotie, nu l-a uitat si i-a transmis un mesaj, cu ocazia zilei sale de nastere: "Ii urez multa, multa sanatate, La multi ani, fericit alaturi de familia lui si sa avem grija impreuna de Yasmine", a spus ea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.