Christian Sabbagh a gasit-o pe romanca data in urmarire in Cipru!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 19 sep 2020, 16:40

Romanca fugara, cautata de politistii ciprioti pentru trafic de persoane si casatorii false cu migranti, se afla in Bucuresti! Jurnalistul Christian Sabbagh a reusit sa ii dea de urma si sa intre in legatura ea.

Elena Duca povesteste ca a fost amenintata de capii filierei din Cipru sa nu vorbeasca nici cu autoritatile, nici cu presa fiindca risca sa fie impuscata. In schimbul tacerii, mafiotii i-au promis ca fiica ei, Beatrice Chisalau, va fi eliberata din arest.

Promisiunea a fost onorata, Beatrice ajungand si ea in Romania, la Bucuresti. Dupa zile in sir de filaje si investigatii, Christian Sabbagh a gasit-o pe tanara si a filmat-o, intr-un sat de langa capitala.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tot Elena Duca marturiseste ca persoana care le-a trimis pe amandoua in Cipru, de la bun inceput, este un pakistanez, Tarik, care locuieste in Romania si care se ocupa de ani de zile cu asa ceva.

Acesta este si el cautat de politistii ciprioti, iar investigatorii nostri au aflat ca a fugit in tara lui de mai bine de o luna.

Urmariti interviuri incendiare si dezvaluiri socante despre aceasta caracatita a traficului care se intinde in mai multe tari sambata, la „Sabbagh in actiune”, de la 21:30, la Kanal D!