Christian Sabbagh a initiat campania "Ofera un loc de munca si salveaza o familie!" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:07

Pana acum o saptamana, Mihai era somer. In situatia lui ...sunt zeci, sute de mii de oameni in intreaga tara.

 Au batut la zeci de usi, au vorbit cu toate cunostintele, s-au umilit... dar in zadar. Intr-o tara in care mii de hectare de pamant raman parloaga, taraniilor li se strica recolta in batatura, iar industria dispare incet-incet, de munca lor...pare sa nu aiba nimeni nevoie.

Poate vreo lege economica de pe lumea asta sa explice de ce e mai profitabil sa platesti somajul unor oameni, decat sa le dai un salariu pentru munca lor? Noi nu intelegem cum e posibil acest lucru.Pentru
acesti oameni necajiti am pornit campania" Ofera un loc de munca si salveaza o intreaga familie". Si s-au gasit oameni care au raspuns acestui apel- patroni pentru care a face afaceri nu inseamna sa castigi milioane invartind niste hartii, ci munca de dimineata pana seara.

El este Vasile Cioceanu. Are 71 de ani, din care 56 de munca din greu. E un om realizat, dar nici prin gand nu-i trece sa se retraga.


Conditiile pe care le ofera el muncitorilor nu-s de lepadat. Pe langa salariu, primesc trei mese pe zi, dar si un acoperis deasupra capului. S-ar putea mai mult, spune patronul, daca si statul i-ar ajuta pe cei care isi asuma riscul unei afaceri legale si le dau si altora o paine.... Am intrat si eu sa vad camera unui angajat

Vasule Cioceanu nu le cere oamenilor decat sa fie corecti si muncitorii, iar angajatiii par multumiti.
Cei cu vechime parca fac parte din familie, patronul i-a ajutat sa-si opereze copilul care avea o malformatie din nastere.

Patroni cinstiti si muncitori sunt multi in Romania si toti ar avea nevoie de ajutor. Cum sa-si asume insa si raspunderea unui alt angajat, cand taxele si impozitele sunt mari, iar, de cand lumea nu mai are bani, afacerile merg atat de prost?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.