Christian Sabbagh a oferit un interviu pentru AlRai – prestigios ziar din lumea araba

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 12:38

Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D, a oferit un interviu publicatiei AlRai, ziar care face parte din trustul Alrai Media Group din Kuweit si care apare in mai multe tari din Orientului Mijlociu.

Jurnalistul de investigatie Gomaa Moustafa a discutat cu Christian Sabbagh despre modul in care a fost reflectat in presa din Romania cazul cetateanului kuweitian disparut recent in zona Cheia. Pornit pe urmele victimei, Mohamed Ta Albaghli, ziaristul kuweitian si-a dorit sa afle cum percepe jurnalistul de investigatie Christian Sabbagh aceasta disparitie.


„Christian Sabbagh este o personalitate foarte cunoscuta in Kuweit si, in general, in lumea araba.
Actiunile lui curajoase, precum cea recenta a recuperarii romanilor plecati la munca in Libia, nu au cum sa te lase indiferent. E singurul arab care a reusit sa se impuna prin forte proprii ca o voce respectata in lumea jurnalistilor de investigatii din Europa. Am fost curios sa aflu care este parerea lui in acest caz”, a spus Gamaa Moustafa.

„Itele acestui caz sunt foarte incurcate, in acest moment toate variantele expuse de Gamaa Moustafa sunt posibile”, a spus Christian Sabbagh referitor la disparitia kuweitianului.
( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

)