Christian Sabbagh: "Am putea face o lume mai buna pentru acesti copii neglijati printr-un simplu SMS la 8848" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2020, 11:49

Si Christian Sabbagh s-a alaturat campaniei "Un apel pierdut, o copilarie pierduta" si se afla la Afi Palace Cotroceni.

"Aici atmosfera este incendiara, dar, din pacate, sunt si copii neglijati, abandonati. Mai mult, se simt ei neglijati. Sunt loviti sau pusi sa munceasca desi sunt la o varsta cand, in mod normal, ar trebui sa se joace si sa invete".

Prezentatorul Stirilor Kanal D a mai spus ca cei mari ar putea face o lume mai buna pentru acesti copii printr-un simplu SMS.



"Nu incerc sa fiu utopic, dar noi am putea face o lume mai buna pentru acesti copii neglijati, abandonati printr-un gest simplu, printr-un SMS la 8848".

Printr-un singur SMS la 8848 in valoare de 2 euro putem face diferenta intre un raspuns de la primul apel si un ton ocupat, pentru că fiecare apel pierdut poate insemna pierderea sansei de a schimba in bine viata unui copil.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.