Christian Sabbagh: “Au crezut ca au dat lovitura vietii lor”

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:52

In aceasta seara, la “Sabbagh in actiune”, in cadrul principalului grupaj informativ al serii, este prezentata operatiunea de filaj si prindere a unei bande de infractori, dupa furtul unui bancomat.

Christian Sabbagh alaturi de politisti sub acoperire i-au urmarit pe delincventi pas cu pas, cu ajutorul camerelor de supraveghere, dar si filaj.

Au crezut ca au dat lovitura vietii lor, dar ochi nevazuti ii pandeau! Spargerea pe care o pregatisera cu atata migala era filmata din toate unghiurile! Loviturile se dau numai la pont de bande bine organizate si numeroase. Ca sa ajungi sa prinzi in flagrant o asemenea banda e nevoie de sute de ore de filaj si investigatii facute in mediile criminale ”, a spus Christian Sabbagh.

Cum decurge

o operatiune de anihiliare a unei bande de infractori, un flagrant ca in filme, vedeti in rubrica "Sabbagh in actiune", doar la Stirile Kanal D de la ora 19.00!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.