Christian Sabbagh: "Cand am vazut atatea victime, m-am dus cu gandul la un atentat"

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:39

Dependent de adrenalina, Christian Sabbagh nu a ratat nici tragicul accident care a marcat intreaga tara in ultima saptamana. Despre ce s-a intamplat la Club Colectiv si ce pregateste in viitorul apropiat, vine cu detalii vedeta Kanal D.

 

Christian Sabbagh: "Cand am vazut atatea victime, m-am dus cu gandul la un atentat"
Dependent de adrenalina, Christian Sabbagh nu a ratat nici tragicul accident care a marcat intreaga tara in ultima saptamana. Despre ce s-a intamplat la Club Colectiv si ce pregateste in viitorul apropiat, vine cu detalii vedeta Kanal D.
Cum te-a marcat tragedia petrecuta in clubul Colectiv? Stiu ca ai ajuns printre primii jurnalisti la fata locului...
Fiind corespondent de razboi, am vazut multe nenorociri la viata mea, doar ca acolo, pe campul de lupta, erai implicat intr-un razboi; ca atare, intelegeai situatia, erai, oarecum, pregatit psihic. In noaptea de vineri, 30 octombrie, inainte sa ajungem la locul accidentului, auzeam prin statie ca a avut loc o explozie. Primul meu gand a fost acela ca a avut loc un atentat. Cand am vazut atatea victime, m-am dus cu gandul la o astfel de nenorocire.
Oamenii erau socati, ranitii implorau ajutor cu ultimele lor puteri… A fost cumplit. Salvatorii s-au mobilizat foarte rapid! La acea ora era un trafic infernal in Bucuresti, insa politistii au eliberat rapid calea ambulantelor si pompierilor catre locul nenorocirii.
Vineri, 6 noiembrie, va avea loc premiera emisiunii “Sabbagh in actiune”. Cu ce fel de cazuri te-ai confruntat de cand filmezi emisiunea?
Intalnesc cazuri diferite, extrem de grave, unul mai dificil ca altul.
Printre acestea se afla si victime ale traficului de carne vie. Vom prezenta cazurile unor eleve care au fost “recrutate” si obligate sa se prostitueze in strainatate. Consumul de droguri este o alta problema dificila a societatii asupra careia ne vom concentra si noi. Dorim sa semnalam si sa prevenim abaterile de la lege, infractiunile de tot felul si sa ii ajutam pe oameni sa se apere in fata acestor pericole.
Citeste continuarea pe kfetele.ro

Cum te-a marcat tragedia petrecuta in clubul Colectiv?
Stiu ca ai ajuns printre primii jurnalisti la fata locului...Fiind corespondent de razboi, am vazut multe nenorociri la viata mea, doar ca acolo, pe campul de lupta, erai implicat intr-un razboi; ca atare, intelegeai situatia, erai, oarecum, pregatit psihic. In noaptea de vineri, 30 octombrie, inainte sa ajungem la locul accidentului, auzeam prin statie ca a avut loc o explozie.

Primul meu gand a fost acela ca a avut loc un atentat. Cand am vazut atatea victime, m-am dus cu gandul la o astfel de nenorocire. Oamenii erau socati, ranitii implorau ajutor cu ultimele lor puteri… A fost cumplit. Salvatorii s-au mobilizat foarte rapid! La acea ora era un trafic infernal in Bucuresti, insa politistii au eliberat rapid calea ambulantelor si pompierilor catre locul nenorocirii.

Vineri, 6 noiembrie, va avea loc premiera emisiunii “Sabbagh in actiune”.
Cu ce fel de cazuri te-ai confruntat de cand filmezi emisiunea?
Intalnesc cazuri diferite, extrem de grave, unul mai dificil ca altul. Printre acestea se afla si victime ale traficului de carne vie. Vom prezenta cazurile unor eleve care au fost “recrutate” si obligate sa se prostitueze in strainatate. Consumul de droguri este o alta problema dificila a societatii asupra careia ne vom concentra si noi. Dorim sa semnalam si sa prevenim abaterile de la lege, infractiunile de tot felul si sa ii ajutam pe oameni sa se apere in fata acestor pericole.

Citeste continuarea aici

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.