Christian Sabbagh face un apel de solidaritate catre oamenii de afaceri libanezi din Romania! Ce mesaj emotionant le-a transmis acestora

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:21

Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D de la ora 19:00 a facut un apel de solidaritate catre oamenii de afaceri libanezi din Romania, intr-un post publicat pe pagina personala de Facebook.

De-a lungul timpului, Christian Sabbagh a incercat mereu sa acorde o mana de ajutor "persoanelor mai slabe" si totul din dorinta sa de a trai intr-o tara pdreapta si corecta. 

 

Astfel, prezentatorul a cerut astazi ajutorul oamenilor de afaceri libanezi din Romania sa ajute persoanele care nu au job si sa-i angajeze la firmele lor. 

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Iata mesajul postat de Christian Sabbagh pe pagina personala de Facebook: 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.