Christian Sabbagh, fascinat de serialul “Caracatita”

Editor: Adelina Minulescu Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:48

Celebrul prezentator al Stirilor Kanal D, Christian Sabbagh, apreciaza enorm serialul “Caracatita”, care a facut istorie in televiziune.

“Din pacate, realitatea zilelor noastre este cu mult mai dura decat orice film de actiune”, a scris Christian Sabbagh pe contul lui de Facebook, ilustrandu-si opinia cu un link catre celebrul serial “La Piovra” (“Caracatita”) care a rulat in Romania la inceputul anilor ’90.  De altfel, prezentatorul se refera la situatia comisarului Traian Berbeceanu, seful brigazii anti-criminale din Alba Iulia, arestat preventiv.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Christian
Sabbagh, fascinat de serialul “Caracatita”
Celebrul prezentator al Stirilor Kanal D, Christian Sabbagh, apreciaza enorm serialul “Caracatita”, care a facut istorie in televiziune.
“Din pacate, realitatea zilelor noastre este cu mult mai dura decat orice film de actiune”, a scris Christian Sabbagh pe contul lui de Facebook, ilustrandu-si opinia cu un link catre celebrul serial “La Piovra” (“Caracatita”) care a rulat in Romania la inceputul anilor ’90.
 De altfel, prezentatorul se refera la situatia comisarului Traian Berbeceanu, seful brigazii anti-criminale din Alba Iulia, arestat preventiv.“ Din pacate, realitatea zilelor noastre este cu mult mai dura decat orice film de actiune ”, a scris Christian Sabbagh pe contul lui de Facebook, ilustrandu-si opinia cu un link catre celebrul serial “La Piovra” (“Caracatita”) care a rulat in Romania la inceputul anilor ’90.  De altfel, prezentatorul se refera la situatia comisarului Traian Berbeceanu, seful brigazii anti-criminale din Alba Iulia, arestat preventiv.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.