Christian Sabbagh: "Impreuna putem face ceva concret in sprijinul copiilor aflati in dificultate". VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:47

Incepand din 1 noiembrie si pana la sfarsitul anului, 11 vedete ale postului de televiziune Kanal D vor fi ambasadorii copiilor care au nevoie de ajutor si vor transmite publicului, prin vocea lor, nevoile celor mici, condusi de mesajul comun „Un apel pierdut, o copilarie pierduta”.

Astfel Christian Sabbagh va transmite milioanelor de romani care il urmaresc si il indragesc rugamintea de a se alatura demersului lor pentru ca impreuna sa poata sprijini serviciul oferit de Asociatia Telefonul Copilului si astfel notiunea de „apel pierdut” sa nu ramana valabila si atunci cand vorbim despre telefonul copilului.

"M-am implicat cu tot sufletul in Campania  “ Un apel pierdut, o copilarie pierduta ”, initiata de Kanal D si Asociatia Telefonul Copilului, si imi doresc foarte mult ca opinia publica sa constientizeze cat de importanta
este sprijinirea unui asemenea proiect.  Imi doresc ca in ziua de 30 noimebrie, fiecare roman sa se gandeasca la suferinta copiilor, care din diverse motive nu au parte de o copilarie frumoasa, si sa ia atitudine. Printr-un simplu sms, vom putea schimba viata acelor copii care nu au pe nimeni aproape si care suna la Telefonul Copilului pentru ca au nevoie sa fie ascultati si intelesi de cineva. Sunt tata si stiu cat de important este pentru cei mici sa le acorzi atentie, sa fii langa ei daca se poate tot timpul, indiferent ca ei vor sa-ti impartaseasca bucuriile sau tristetile.
Mii de copii sunt abuzati, privati de afectiune si nu au nicio vina pentru ceea ce traiesc"
, a spus Sabbagh.

"Fiti alaturi de Kanal D si de Asociatia Telefonul Copilului pentru ca numai impreuna putem face ceva concret in sprijinul copiilor aflati in dificultate", a punctat Christian

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.