CHRISTIAN SABBAGH, in cea mai emotionanta ipostaza! Iata cat de topit este prezentatorul TV dupa fetita lui si cum se implica in cresterea micutei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 mai 2017, 16:00

Christian Sabbagh este mandru de fiica sa, Anais, care a devenit rasfatata familiei.

Oricat de dur ar parea, Christian Sabbagh este de-a dreptul topit cat se afla in preajma fiicei sale, Anais, care ii capteaza toata atentia de cand a venit pe lume si a devenit centrul universului sau.

"In fiecare noapte de la doua la cinci dimineata, avem discoteca, dansam! Cand ti-e somnul mai lin, te trezeste si o plimbam, facem curand! Pe Edi si pe Iasmin nu i-am tinut in brate, mi-a fost frica, dar acum nevoia ne-a invatat, ca suntem singuri, parintii ei sunt in Spania si trebuie s-o ajut intr-un fel sau altul! Si ca
atare mi-am luat inima in dinti! E fragila! Sunt lucruri care chiar nu pot sa le fac!", a spus Sabbagh.

"Este minunat! Abia atunci cand i-am simtit pentru prima data respiratia, cand i-am auzit glasul, am simtit cu adevarat ca traiesc! Eu schimb scutecele, ca el nu se descurca!", a spus Iulia.
Iata cum arata Sabbagh alaturi de familia sa:


 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.