Christian Sabbagh, in culmea fericirii! Va deveni tata pentru a treia oara. Este primul copil pe care il are cu iubita lui, Iulia! "Dupa 20 de ani de cariera si doua casnicii ratate, abia astept sa ma astepte copilul acasa"

Autor: A.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:11

Christian Sabbagh si iubita lui, Iulia, traiesc momente emotionante. Prezentatorul TV a primit una din cele mai bune vesti din ultima perioada, si anume, aceea ca va deveni, din nou, tatic. Cea mai emotionata pare sa fie, insa, Iulia, care se afla al prima ei sarcina.

Christian Sabbagh si Iulia este pregatit anul acesta sa faca schimbari majore in viata lui. Vestea ca va deveni inca o data tatic, l-a facut sa aprecieze si mai mult ideea de familie si sa se concentreze ceva mai mult pe acest aspect al vietii lui. Dupa doi ani de relatie, odata cu sarcina, Christian Sabbagh si Iulia trec la un capitol al vietii lor.


"M-a intrebat daca conduc, apoi mi-a spus sa stau jos si m-a tinut in suspans.
I-am spus sa imi spuna despre ce e vorba si mi-a dat vestea minunata. Eram la o actiune importanta pentru ca urmaream persoana prin interpol. Eram extrem de bucuros.

Eu am 2 copii, pe Edi, pe Yasmin, amandoi sunt la mama lor si sper ca cel de-al treilea copil sa fie la mine. Am 44 de ani, nu as putea concepe un copil la 50, mai devreme sau mai tarziu trebuia sa se intample asta.
Undeva sus e o ordine perfecta, cineva aranjeaza toate lucrurile astea, in asa fel incat sa fie bine", a povestit Christian Sabbagh pentru WOWbiz.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insarcinata in 6 saptamani, Iulia a marturisit ca este emotionata si ca abia asteapta sa devina mama.

Mai mult, ea a inceput deja sa isi faca toate planurile si a spus ca isi doreste ca pe certificatul de nastere al copilului sa treaca anumele ambilor parinti.

Sarcina a venit intr-un moment de cumpana, nu eram intr-o relatie extraordinata. Sa stai intr-o casa, s afii singura, nu-i usor. Din 7 zile pe saptamana, doar weekend-ul il petrecem impreuna. Se si speria. Casa in care stam are 4 etaje, auzea tot felul de zgomotea, traia si cu teama.

Sa nu crezi ca nu primesc amenintari, ca nu sunt oameni care sa imi vrea raul. In viata nu poti excela in toate, poti excela intr-o meserie, pe celelalte le lasi pe planul doi si uite asa ma mint zi de zi si drept dovada, daca e sa trag linie dupa 20 de ani de cariera, inseamna asa: Niste premii, doua casnicii ratate, doi copii pe care ii vad din cand in cand.
Eu ma apropii de pensie, ma gandesc sa ma dedic copiilor. Sunt un tata responsabil, sunt un sot iubitor, inca nu suntem casatoriti, dar urmeaza. Anul acesta vom face acest pas pentru ca ar fi absurd si nefiresc sa avem un copil iar noi sa nu fim casatoriti",a mai spus Christian Sabbagh. (sursa wowbiz.ro)

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.