Christian Sabbagh, in mijlocul migrantilor, pe teritoriul Serbiei! Un reportaj de senzatie, in aceasta seara, in emisiunea "Sabbagh in actiune", de la 23.00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:22

Fenomentul migrantilor este pus sub observatie in editia din aceasta seara a emisiunii "Sabbagh in actiune”.

Jurnalistul ajunge in mijlocul oamenilor plecati din calea mortii si care isi doresc o viata mai buna in Europa. Pentru multi dintre europeni, acestia sunt o amenintare, pentru altii, sunt oameni care fug din calea mortii si lupta pentru supravietuire.

Politia de frontiera a inceput sa prinda aproape zilnic grupuri de migranti ilegali la granita cu Serbia. Ba chiar a intrat si DIICOT-ul pe fir reusind sa retina cateva calauze- cetateni sarbi- care ii ajutau pe migranti sa treaca in Romania si ii ajutau sa ajunga pana la granita cu Ungaria.

Cum tara vecina a construit garduri de-a lungul frontierei, migrantii ar trebui sa treaca prin Romania. Christian Sabbagh a mers pana la Belgrad, locul in care se afla migrantii pregatiti sa plece spre vestul Europei, si i-a intrebat direct, pe multi dintre ei, ce au de gand sa faca. Raspunsul acestora il puteti afla urmarind emisiunea din aceasta seara.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

In urma cu doua saptamani, in aeroportul Otopeni, a fost o alerta cu bomba, dar nimic nu a fost facut public.

„Sabbagh in actiune” are, in exclusivitate, imaginile din noaptea terorii, in care toata zona "Plecari" si parcarea din fata aeroportului au fost evacuate.

Nu ratati o noua editie plina de adrenalina, „Sabbagh in actiune”, in aceasta seara, de la ora 23:00, la Kanal D!

 

Taguri:

Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.