Christian Sabbagh isi da bolidul pe o masina de familie, de dragul mezinei sale. “Renunt la o herghelie de cai putere si voi ajunge la cativa cai frumosi”

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 11 apr 2017, 17:56

Devenit recent tatic pentru a treia oara, Christian Sabbagh, prezentatorul principalului grupaj informativ de Stiri Kanal D din weekend, a luat o decizie radicala.

Desi este pasionat de masini si un impatimit al cailor putere, vedeta Kanal D va renunta la bolidul sau in detrimentul unui autoturism de familie. Motivul care a dus la aceasta hotarare nu este deloc greu de intuit; indragitul prezentator este tata responsabil si pune siguranta copilului sau pe primul loc. Dupa o munca asidua la care au luat parte mai multe persoane pentru a instala scaunul auto pentru fetita sa, Christian Sabbagh a recurs la o solutie mult mai buna, aceea de a-si vinde actuala masina si de a-si achizitiona alta, mai incapatoare. 

“Nu ma despart usor de aceasta masina, este autoturismul meu de suflet, dar dupa ce trei oameni ne-am chinuit sa montam scaunul bebelusului in masina, am realizat ca nu este deloc spatiu si am hotarat sa imi schimb masina. Imi voi achizitiona o masina de familie, una mult mai mare. Cand cei de la reprezentanta auto au vazut abtibildul lipit pe geamul masinii, cu mesajul “Baby on board”, s-au amuzat.

Initial, pana sa citeasca, s-au gandit ca este ceva cu <Sabbagh in actiune>. Renunt la o herghelie de cai putere si voi ajunge la cativa cai frumosi
J ”, a spus Christian Sabbagh. 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.