Christian Sabbagh isi inchide contul de Facebook

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:45

Dezamagit de atitudinea unora dintre “prietenii” sai din mediul virtual, Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D, a recurs la un gest extrem.

 

Ernest: "Acest tratament m-a ajutat mult sa ma fac bine". Afla cu ce isi trateaza raceala!
In urma cu cateva saptamani, Ernest, indragitul prezentator al emisiunilor “Ochii din umbra”si “Pe banii parintilor”, difuzate la Kanal D a fost doborat la pat de o gripa rebela.
Dupa un tratament naturist, Ernest a continuat sa ia echinaceea dar si multa, foarte multa vitamina C.
“Acest tratament m-a ajutat mult sa ma fac bine in doar cateva zile.
Stiu ca echinaceea si vitamin C se pot lua si preventiv asa ca, am continuat si dupa ce mi-a trecut gripa! Ma simt foarte bine acum”, a adaugat Ernest.

Incepand din 5 noiembrie, contul meu va fi dezactivat. Va multumesc pentru toate aprecierile facute la adresa mea si a familiei mele, dar totodata, marturisesc ca au existat si care mi-au adresat jigniri, ba mai mult, mi-au insultat familia si au amenintat-o cu un rau iminent.

Si asta pentru ca am luat atitudine fata de niste infractori (…). Nu sunt genul care sa poarte razboaie cu astfel de fantome. Ele apar si dispar, de parca ar fi naluci. Din acest motiv am decis sa pun capat acestor cosmaruri pe care le-am trait eu si familia mea vreme de 8 luni. (…) Un rasarit cald si ...aveti grija de dumneavoastra!
”, asa suna mesajul postat de Christian Sabbagh pe contul sau de Facebook.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Christian Sabbagh prezinta principalul buletin al Stirilor Kanal D, de luni pana vineri, de la ora 19:00.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.