Christian Sabbagh, la spital de Craciun: "Le multumesc doctorilor si asistentelor din Ploiesti pentru ingrijiri"

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:55

Christian Sabbagh a avut parte de un Craciun cu peripetii.

 

Christian Sabbagh, la spital in Ajunul Craciunului: "Le multumesc doctorilor si asistentelor din Ploiesti pentru ingrijiri"
Christian Sabbagh a avut parte de un Craciun cu peripetii.
Vedeta Kanal D si-a rupt piciorul in timp ce se afla la munte. El a ajuns la spital in Ploiesti, unde a primit ingrijiri medicale.
El a ajuns insa sambata seara la Kanal D, unde a prezentat stirile.
Sabbagh a tinut sa multumeasca celei care l-a ajutat sa ajunga cu bine la televiziune.
"Ea este fiinta minunata care m-a adus in aceasta seara (n.r. sambata seara) la intalnirea cu dumneavoastra! O fractura de picior ma pune in imposibilitatea de a ma deplasa singur, pentru o scurta perioada de timp! Ii multumesc Iuliei, pentru ca in ajun de Craciun, m-a dus de la spitalul orasului Valenii de Munte, la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti! si apoi, la sediul Kanal D.
Le multumesc doctorilor si asistentelor din Ploiesti pentru ingrijiri! Va multumesc si dumneavoastra pentru gandurile curate si sincere! Sarbatori binecuvantate, tuturor!", a scris Christian Sabbagh pe pagina sa de socializare.
Vedeta Kanal D a postat si o fotografie cu piciorul accidentat, precizand ca desi piciorul este fracturat, el poarta o “gheata care inlocuieste ghipsul".

Vedeta Kanal D si-a rupt piciorul in timp ce se afla la munte.

El a ajuns la spital in Ploiesti, unde a primit ingrijiri medicale. 
El a ajuns insa sambata seara la Kanal D, unde a prezentat stirile. Sabbagh a tinut sa multumeasca celei care l-a ajutat sa ajunga cu bine la televiziune.

" Ea este fiinta minunata care m-a adus in aceasta seara (n.r. sambata seara) la intalnirea cu dumneavoastra! O fractura de picior ma pune in imposibilitatea de a ma deplasa singur, pentru o scurta perioada de timp! Ii multumesc Iuliei, pentru ca in ajun de Craciun, m-a dus de la spitalul orasului Valenii de
Munte, la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti! si apoi, la sediul Kanal D. Le multumesc doctorilor si asistentelor din Ploiesti pentru ingrijiri! Va multumesc si dumneavoastra pentru gandurile curate si sincere! Sarbatori binecuvantate, tuturor!
", a scris Christian Sabbagh pe pagina sa de socializare.

Vedeta Kanal D a postat si o fotografie cu piciorul accidentat, precizand ca desi piciorul este fracturat, el poarta o “ gheata care inlocuieste ghipsul".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.