Christian Sabbagh lanseaza un nou proiect jurnalistic! In curand, emisiunea "Sabbagh in actiune" va ajunge in casele telespectatorilor Kanal D

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:28

"Sabbagh in actiune" a fost, timp de un an, o rubrica saptamanala a Stirilor Kanal D.

De mai bine de un an, in fiecare luni, v-am prezentat cazuri pe muchie de cutit.  Au fost actiuni in care am trecut razant de moarte, altele in care m-am amuzat copios sau cazuri care m-au revoltat. Am incercat de fiecare data sa vin in fata dumneavoastra cu materiale in exclusivitate, cu lucruri despre care nimeni nu v-a vorbit, iar dumneavoastra m-ati onorat de fiecare data cu prezenta dumneavoastra in fata televizorului, lucru pentru care va multumesc.

Rubrica „Sabbagh in actiune” din Stirile Kanal D se incheie in aceasta seara si va deveni, in curand, o emisiune de sine statatoare. Pana atunci, va invit sa urmariti cateva dintre cele mai spectaculoase operatiuni la care am participat vreodata:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.