Christian Sabbagh, MARTURII SOCANTE despre salvarea unei tinere sechestrate intr-un bordel: "Au amenintat-o ca o vor arunca in rau" FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:54

Christian Sabbagh a reusit sa scoata din ghearele unor retele de prostitutie o tanara in varsta de 19 ani.

 Prezentatorul tv a dezvaluit la emisiunea WOWbiz  ce l-a socat atat de mult in operatiunea de salvare a fetei de 19 ani tinuta cu forta la un bordel si obligata sa se prostitueze. Am ajuns sa negociez eliberarea "Ioanei" cu patronul bordelului. 

Curios, in cateva momente suna patronul german al bordelului pe telefonul meu. Ne cere sa nu facem valuri, a rezolvat el situatia. Mai nou sunt pus intr-o situatie stranie.
Am ajuns sa negociez cu patronul bordelului care a spus cao va elibera pe aceasta tanara si o vom putea lua acasa, tatal o va putea lua acasa in Romania. Ma rog, ziua inca nu s-a incheiat si nici noaptea! Grele sunt investigatiile pe teritoriu strain!

Orele trec si nimeni nu ne mai acorda niciun fel de atentie. Intr-un tarziu ne sunt inmanate cartile de identitate si ni se spune ca putem pleca.
Tanara este deja la o alta sectie de politie. Mergem si noi acolo. Orele se scurg si noi inca o asteptam pe Ioana sa iasa din sectia de politie.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/fata1-8ff11034bcc91eb637dc5d3f91363435.jpgAsteptarea ia sfarsit doua ore mai tarziu. A sosit si momentul pe care il asteptam de cand am plecat de acasa. Ioana ne povesteste ca poltistii i-au dat asigurari ca isi poate lua bagajele si actele de la bordel in care era sechestrata.
Proxenetul ei a fugit, asa ca nu mai e niciun pericol. O insotim si noi pana la local. Cer sa vorbesc cu patronul.

O ducem pe tanara si pe tatal ei intr-un loc secret. Proxenetul e inca liber, face parte dintr-o retea ampla si, ca atare, trebuie sa ne luam masuri suplimentare de siguranta.