Christian Sabbagh, mereu in mijlocul actiunii! Prezentatorul Stirilor Kanal D, realizatorul unei noi rubrici plina de suspans in cadrul jurnalului de seara

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:27

"Prima dragoste nu se uita niciodata. Si, chiar daca acum intru, seara de seara, in casele dumneavoastra ca prezentator de stiri, eu tot reporter de investigatii am ramas".

"Tocmai de aceea, va propun ca, incepand de astazi, in fiecare luni, sa urmariti o noua rubrica a stirilor Kanal D- Sabbagh in actiune. Va asigur ca veti avea ce vedea! Primele secvente de pomina pe care le vedeti in material sunt punctul culminant al interventiei politistilor in Berceni, chiar spre iesirea din Bucuresti, o zona industriala care nu prea e circulata si in care nu e bine sa te aventurezi odata cu lasarea serii.

Sa nu va imaginati ca amazoanele si insotitorii lor sunt eroii principali! Ele venisera doar sa dea piept cu politistii si sa-si elibereze barbatii. Evident, nevinovati. Dar, sa o luam cu inceputul! Totul a inceput de la un apel al dispeceratului, care le cerea politistilor aflati in patrulare sa se deplaseze urgent la un furt.

Proprietarul unui parc de TIR-uri surprinsese in flagrant doi hoti si acum incerca sa-i tina pe loc pana la sosirea echipajelor.

Situatia era critica pentru bietul om, pentru ca suspectii il amenintau ca, daca nu le da drumul, isi vor chema ajutoare. Ajungem la fata locului in mai putin de doua minute.

Imobilizarea se aplica in toate cazurile in care exista o situatie tensionata, pentru a preveni escaladarea violentei, pentru ca suspectul sa nu-si faca vreun rau sau sa raneasca pe cineva. Ca sa intelegeti mai exact despre ce este vorba, patronul unei parc, in amiaza mare!

##VIDEO118953##

Barbatii prinsi asupra faptului au, insa, alta poveste.

E un fel de scenariu de comedie. Incep sa apara intaririle suspectilor. Mai intai, o singura amazoana! Dialogul este savuros. Suspectii si ajutoarele lor chiar incearca sa iasa basma curata cu orice pret. Il confunda pe patron cu unul dintre paznici si il acuza ca le-ar fi fost complice.

Cu greu le putem face fata. Sunt atat de iritati ca se cearta si intre ei. E greu de inteles ce vor sa spuna.

Intre timp, se strang randurile si situatia devine exploziva. Politistii cer prin statie intariri. In cei 15 ani petrecuti in astfel de actiuni am invatat un lucru. In general, in astfel de situatii e bine sa te impui. Daca faci un pas inapoi, esti victima sigura.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Politistii incep sa faca cercetari. Fotografiaza carutul si fac masuratori.

Sunt fotografiate arcurile luate din parc. Patronul tine sa le multumeasca inca o data oamenilor legii pentru promptitudinea interventiei lor. Nici nu vrea sa-si imagineze ce s-ar fi intamplat daca acestia ar fi intarziat cateva minute.

Ancheta nu este inca finalizata. Politistii se deplaseaza chiar la locul de unde au fost sustrase piesele pentru TIR-uri. Paznicul le povesteste cum s-au petrecut lucrurile. Cei doi barbati suspectati de furt au fost retinuti si dusi la sectie pentru cercetari.

Vor fi judecati, in stare de libertate, pentru furt calificat. Patronul traieste si acum cu frica-n san. Se teme de o eventuala razbunare, chiar daca politistii patruleaza permanent zona!"

 

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.