Christian Sabbagh: "Oamenii care fac parte din echipa de stiri de la Kanal D sunt diferiti"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 mar 2024, 02:00

Christian Sabbagh a dezvaluit intr-un interviu ce inseamna pentru el meseria de jurnalist si cum incearca sa scoata in evidenta latura umana a fiecarei stire pe care o prezinta.

 Christian Sabbagh este unul ditnre cei mai indragiti prezentatori de stiri din Romania. Jurnalistul a povestit cum  a ajuns sa prezinte jurnalul principal de stiri de la Kanal D dupa ce si-a petrecut ani de zile in mijlocul actiunii, printre infractori si oameni ai legii; "O amenii care fac parte din echipa de stiri de la Kanal D sunt diferiti. Mergem dincolo de subiect. Abordam totul din perspectiva jurnalistului care cauta solutii, nu doar prezitna cazul.
In ceea ce priveste echipa care imi sta alaturi, nu pot spune decat ca e ca a doua familie."

Intrebat de ce a fost amenintat cu moartea si mai ales cum a reactionat in contextul in care are o sotie si o fetita, jurnalistul a raspuns ca a avut grija sa isi protejeze familia pentru ca: "Au fost zeci de amenintari cu moartea.
Lista cu cei care mi-au pus gand rau si au anuntat public acest lucru este atat de lunga incat pana si mie mi-ar fi greu sa identific motivul pentru care sunt atat de urat de catre unii. Cand un om crede in principii precum adevar, dreptate, bine, starneste ura Iudei. Problema lui, a Iubei, e ca se vinde pe arginti si e in stare de multe rele! Familia mea a fost intotdeauna la adapost."
 (
interviu publicat in evenimentul tv)