Christian Sabbagh: "Ofera un loc de munca si SALVEAZA O INTREAGA FAMILIE!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:32

Christian Sabbagh este initiatorul unei campanii prin care va ajuta oameni mai putini norocosi, insa dornici de munca "OFERA UN LOC DE MUNCA SI SALVEAZA O INTREAGA FAMILIE!".

"Aceasta campanie a prins radacini datorita voua! A sensibilitatii si bunatatii interioare ce va caracterizeaza pe fiecare in parte. A dorintei de a va ajuta semenul cazut la pamant. O dorinta care nu-si poate avea originile in alta parte decat in sufletul dumneavoastra sensibil! 

Va multumesc in numele tuturor celor care, datorita voua, reusesc sa treaca mai usor peste greutatile vietii. Nu am avut nici cel mai mic dubiu ca veti raspunde acestui demers jurnalistic.

Mai mult decat atat: uman! 

Am primit un mesaj tulburator semnat de un copil, care apare pe Facebook cu numele de Naty Nat. Are doar 12 ani! A aflat de Campania pe care noi am demarat-o si vrea sa doneze intreaga lui alocatie in scopuri caritabile. Absolut uluitor gestul acestui micut care ar putea preda lectii de civism si celor mai de varf politicieni! 

Chiar in momentul in care mi-am luat ramas bun de la dumneavoastra, mi-a mai venit o idee pe care am si expus-o public: sa mai demaram o

campanie care sa vina in sprijinul sutelor de mii de romani someri – in special cei cu varste de peste 40 de ani! Este categoria vulnerabila din acest punct de vedere. 


OFERA UN LOC DE MUNCA SI SALVEAZA O INTREAGA FAMILIE!




Iata cum cred ca ii putem ajuta pe cei care nu mai au siguranta zilei de maine dupa ce au pierdut locul de munca, iar bancile sunt la un pas sa le ia casele pentru ca nu si-au mai putut plati ratele! Sunt manageri de firma

care au nevoie de mana de lucru. Pentru asta apeleaza la serviciile Fortelor de Munca. Ii rog sa ma contacteze pe aceasta pagina oficiala si sa-mi trimita o lista cat mai amanuntita cu toate locurile de munca vacante. Eu, la randul meu, o voi distribui mai departe. Vom putea, in felul acesta, da o mana de ajutor! Este o idee simpla dar care ar dovedi Puterea Exemplului! Si sunt ferm convins ca multi manageri sunt inimosi si ca nu vor ezita sa accepte acest act de solidaritate umana! 


Aveti grija de Dumneavoastra! Ne strigam pe Facebook!",

a scris Christian Sabbagh pe pagina sa personala de Facebook -  http://www.facebook.com/ChristianSabbaghOficial?fref=ts

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”