Christian Sabbagh paraseste pupitrul Stirilor Kanal D pentru un nou proiect jurnalistic! Cine ii va lua locul

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 22:38

Prezentatorul jurnalului principal al postului Kanal D Romania va realiza o emisiune de investigatie.

"Din 2010, intru in fiecare seara, cu exceptia weekendului, in casele dumneavoastr si va multumesc pentru atentia pe care mi-ati acordat-o. Acum pregatesc insa o noua emisiune cum n-ati mai vazut la televiziunile din Romania. Voi prezenta cazuri extrerm de importante, imagini spectaculoase in premiera, ma voi implica in actiuni riscante si voi incerca sa-i ajut pe toti cei care sunt terorizati, inselati si mintiti de toate aceste rele care ameninta sa puna stapanire pe noi.

Pentru un proiect de o asemenea anvergura, asa cum este sabbagh in actiune, este nevoie de timp. Tocmai de aceea, colega mea Simona Patruleasa imi va lua locul la principalul jurnal al zilei. Mi-e insa foarte greu sa ma despart de tot de dumneavoastra, asa ca ne vom revedea weekend de weekend la stiri."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.