Christian Sabbagh, sedinta foto inedita alaturi de caini politisti

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 21:35

Miercuri seara, in Centrul Vechi, trecatorii s-au oprit ca sa vada ceva neobisnuit pentru acea zona: filmarile pentru genericul emisiunii “Sabbagh in actiune”, difuzata la Kanal D, in fiecare sambata de la ora 21.30.

Trecatorii au privit minute in sir desfasurarea de forte, s-au fotografiat alaturi de Christian Sabbagh si i-au pus acestuia intrebari despre emisiunea pe care o realizeaza.

Actiunea a presupus, pe langa prezenta politistilor, si implicarea unor patrule canine compuse din ciobanesti germani. Acestia, tinuti in lesa de stapanii lor – politisti pe care ii insotesc in misiuni – au captat atentia lui Christian Sabbagh.

Prezentatorul s-a fotografiat alaturi de patrupede si stapanii lor si a vorbit cu admiratie despre eroii necuvantatori.



“Cainii de acest fel sunt specializati: unii sunt utilitari, altii sunt folositi pentru depistarea drogurilor, altii pentru atac sau interventie. Fortele speciale folosesc acest tip de caini ca sa detecteze bombe. Acesti caini salveaza vieti, ajuta la prinderea infractorilor, sunt niste fiinte extraordinare”, a precizat Christian Sabbagh,  el insusi posesorul unui exemplar canin ce poate fi folosit in astfel de actiuni.

“Eu am un malinois in varsta de patru luni.
Provine din parinti specializati in detectarea de bombe. Evident, si el va fi dresat. Malinois-ul se dreseaza usor, raspunde la comenzi, este extrem de vigilent si isi da viata pentru stapan”, a adaugat Christian Sabbagh.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.