Christian Sabbagh s-a luptat in emisiunea lui Antonio Passarelli cu un ardei iute care i-a cam dat batai de cap. De la primele inghitituri, lui Cristi i-au cam iesit flacari pe gura din cauza unui ardei iute, insa nu s-a dat batut si l-a mancat pana la coada. Dupa ce a terminat, n-a mai rezistat si a exclamat:
"Ardeiul asta e bomba, praf de pusca, ce mai...!"
Ceafa de porc alla Calabresse
Ingrediente:
Ceafa de porc
2 linguri rosii uscate
1 lingurita capere
1 ardei proaspat
3
rosii cherry
1catel usturoi
Otet alb
Ulei de masline
Sare,piper
Preparare:
Ceafa de porc se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se pune in tigaia incinsa, in care in prealabil am pus putin ulei de masline. Totul se stopeste cu otet de vin alb pentru a degresa carnea, iar apoi se stinge cu vin alb. Intre timp se toaca ardeiul si usturoiul,care se vor adauga pe rand in tigaie.
Se gusta de sare si daca este nevoie se mai sareaza putin. Rosiile cherry se toaca si se adauga in tigaie impreuna cu 1 lingurita de capere si rosiile uscate. Se lasa la fiert pan ace carnea este bine patrunsa. Cand mancarea este aproape gata se presara oregano si busuioc proaspat pentru aroma.