Christian Sabbagh: "Sotia mea a apelat la fertilizarea in vitro sa o avem pe Yasemine" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:39

Prezentatorul tv a marturisit la "Draga mea prietena" ca apreciaza foarte mult femeile care au curajul sa treaca prin momente dificile.

Christian Sabbagh  a marturisit ca sotia lui a apelat la fertilizarea in vitro pentru a ramane insarcinata, lucru care l-a determinat sa priveasca femeile care fac astfel de tratamente cu alti ochi deoarece trec printr-o perioada foarte dificila." De cand am vazut cat  s-a chinuit Louise cu Yasemine, vad femeia cu alti ochi. Ne-am dorit foarte mult sa avem un copil. Imi amintesc prin ce dureri poate trece o mama sa urmeze un astfel de tratament.
"

Prezentatorul tv a mai spus ca relatia dintre doi oameni casatoriti are suisuri si coborasuri si ca nimic nu e roz. "Am avut o perioada cand am stat separati, apoi am reusit sa imi impac sotia aducandu-i o masina de flori."

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.