Christian Sabbagh soție. Cine este și cum arată soția cunoscutului jurnalist și prezentator de televiziune

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 30 aug 2023, 00:35

Christian Sabbagh, jurnalist și prezentator de televiziune 

Sursa: instagram Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de investigație din România. Iată cine este cum arată soția prezentatorului de la Kanal D.

Christian Sabbagh și-a construit o carieră de succes în domeniul jurnalismului de investigație. În cei aproape 30 de ani de carieră, acesta a reușit să pună la punct campanii cu un impact puternic, să scoată la lumină adevăruri importante și care au schimbat destinele foarte multor persoane. Cine este soția lui Christian Sabbagh, femeia care îi este alături indiferent de situație?

Christian Sabbagh soție. Cine este Iulia Sabbagh?

Christian Sabbagh este prezentatorul principalului grupaj informativ al zilei la Kanal D, iar dacă publicul îl cunoaște de ani buni, având în vedere că s-a aflat în spatele unor investigații răsunătoare, puțini sunt cei care știu cum arată și cine este soția lui Christian Sabbagh. Prezentatorul de televiziune încearcă să își țină viața personală cât mai departe de ochii curioșilor, astfel că atunci când vine vorba despre cei dragi, Christian Sabbagh este foarte discret.

Soția lui Christian Sabbagh este Iulia Sabbagh. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017 și chiar dacă de-a lungul timpului au mai trecut prin momente de cumpănă, relația lor a rezistat și formează o familie frumoasă și închegată. Deși s-au căsătorit în 2017, Christian Sabbagh și soția lui, Iulia Sabbagh, sunt împreună de 8 ani și au împreună 2 copii.

Iulia Sabbagh era studentă la medicină în momentul în care l-a cunoscut pe Christian Sabbagh și locuia în Spania.

Cu toate acestea, simțind că povestea lor de dragoste merită orice sacrificiu, soția prezentatorului TV a renunțat la studii și s-a mutat în România.

Într-un interviu mai vechi, Christian Sabbagh a povestit că și-a cunoscut soția la Istanbul, aceasta fiind manechin într-o prezentare de modă.

„Am cunoscut-o pe Iulia la Istanbul, era manechin într-o prezentare de modă la care fusesem invitat. Mi s-a părut fascinant că nu știa cine sunt, pentru că trăia în Spania de foarte mulţi ani.

Era foarte frumoasă şi a fost ca o lovitură de fulger când am văzut-o. Am schimbat numere de telefon, am vorbit mult timp la telefon şi am reușit să o conving să fim împreună”, spunea Christian Sabbagh, într-un interviu mai vechi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Christian Sabbagh nu este la prima căsnicie. Prezentatorul de televiziune a mai fost căsătorit de două ori înainte de a-și uni destinele cu Iulia Sabbagh.  

Citește și: S-a sunat de schimbare, pentru copiii din comună Grivița, Galați! Christian Sabbagh: “Satisfacția este uriașă atunci când vezi bucuria pe fețele acestor copii”

Iulia Sabbagh, soția lui Christian Sabbagh, foarte activă pe contul de instagram

Iulia Sabbagh este foarte activă pe instagram, acolo unde postează mai tot timpul imagini cu cei dragi, în special cu soțul ei și cei doi copii, dar și fotografii din vacanțe. Este urmărită de mai bine de 30,000 de persoane și folosește rețeaua de socializare pentru a comunica cu urmăritorii ei. Într-o postare pe care a făcut-o recent pe instagram, Iulia Sabbagh a vorbit despre relația cu Christian Sabbagh, dar a ținut să le transmită și un mesaj celor care îi apreciază postările pe care le face în mediul online.

„Bună seara, dragilor! De 8 ani eu și soțul meu, mergem împreună prin soare sau furtună în călătoria vieții!  Avem doi copii minunați după cum ați văzut, încerc să le ofer o educație excepțională atât cât pot! Ceea ce voiam să vă spun este că, deși intenția mea nu este aceea de a deveni persoană publică sau alte derivate, vă mulțumesc pentru sutele de comentarii și miile de aprecieri la postările mele. Timpul este valoros, iar dacă dumneavoastră îl folosiți pentru mine apreciez!”, a scris Iulia Sabbagh pe contul de instagram.

Christian Sabbagh este invitat în ediția de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Va răspunde la cele mai interesante întrebări și va face dezvăluiri legate de tot ceea ce înseamnă profesia lui, dar va da detalii și din viața personală. 

Citește și: Ce i-a spus Christian Sabbagh soției în momentul în care a ajuns în mijlocul bombardamentelor din Ucraina: „Am vrut să o liniștesc”