Christian Sabbagh, un tatic fericit! Eduard, fiul sau cel mare, a trecut cu bine peste emotiile firesti ale BAC-ului si se pregateste sa dea admiterea la Drept

Autor: O.P.
Actualizat: 03 sep 2020, 03:50
video Foto(5)

Christian Sabbagh are parte zilele acestea de mari emotii. Eduard, fiul sau cel mare, a absolvit liceul si a trecut cu bine prin emotiile celui mai important examen de pana acum, Bacalaureatul.

Tanarul nu si-a dezamagit tatal si a luat o nota foarte buna, pregatindu-se sa sustina, zilele urmatoare, admiterea la Facultatea de Drept. Isi doreste sa calce astfel pe urmele tatalui sau recunoscut pentru lupta pentru adevar prin anchetele sale jurnalistice.

" Edi a fost mereu un copil dedicat studiului si este un baiat pregatit. Sunt uimit pentru ca nu stiu cand a trecut timpul, cand a dat bacalaureatul; am realizat cat de repede au trecut anii si ca mai este putin pana <isi intra in paine>, cum se spune.

Sunt mandru de el, de toti copiii mei", spune Christian Sabbagh.

Eduard a avut si o intalnire speciala recent, chiar cu Papa Francisc, in timpul vizitei Suveranului Pontif in Romania, si a avut ocazia sa ii stranga mana si sa ii primeasca binecuvantarea. Christian Sabbagh a postat o fotografie graitoare pe retele de socializare (vezi foto) si a mentionat, cu mandrie si dragoste parinteasca: „Edi, băiatul meu, e mai modest.

Refuza aparițiile publice, dar trăiește intens fiecare clipa a istoriei”.

 

Carismaticul prezentator nu are nici un moment de respiro cand vine vorba de copiii sai. Yasmine trece clasa a patra, Anais are doi ani si jumatate si deja a fost inscrisa la gradinita, iar cel mic, la cele noua luni, descopera lumea din jur si are nevoie de foarte multa atentie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

" Am o vara plina. Ne pregatim sa-l botezam pe cel mic. Suntem tot timpul in actiune. Anais este un copil energic, ca argintul viu, si nici bebe nu e cu mult diferit. Ma bucur ca exista o armonie. Yasmine se joaca cu cei mici. Anais nu mai este atat de geloasa pe fratiorul ei", povesteste cu emotie indragitul prezentator care se pregateste pentru a merge cu familia in concediu.

Ca destinatie prefera Romania pentru ca este convins ca nu ajunge o viata de om sa viziteze toate locurile minunate din tara noastra.

" Pe bancheta din spate avem doua scaunele, iar in portbagaj luam tarcul pentru copii, sezlonguri antisoc, piscina gonflabila, colac, barcute. Si, desigur, nu-l uitam pe Muffy, maimutoiul preferat al lui Anais, pe care nu-l lasam niciodata acasa",

a adaugat acesta.  

               Pe plan profesional, Christian Sabbagh continua sa caute adevarul prin investigatii jurnalistice si se afla la pupitrul principalului grupaj informativ al zilei, in fiecare sambata si duminica, de la ora 19:00.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.