Christiano Ronaldo se iubeste cu una din cele mai HOT femei de pe planeta

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:46

Simtiti si voi ca iubirea si romantismul plutesc pur si simplu in aer? Anul 2014 a debutat cu fluturasi in stomac pentru o multime de celebritati.

##VIDEO100123##Fie ca este vorba despre pecetluirea iubirii printr-o logodna, casatorii secrete sau idile aflate abia la inceput de drum, iata cele mai noi si mai fierbinti “patanii” amoroase ale starurilor din Cetatea Filmului. 

Dupa ce a pus punct unei relatii de 14 ani cu Vanessa Paradis, Johnny Depp a redescoperit fericirea in bratele frumoasei Amber Heard, cu care are de gand sa faca o nunta ca-n povesti. Amber a primit de curand un inel de logodna, cu diamante bineinteles, pe care-l poarta cu mandrie pe deget!

Semn ca 2014 porneste in tromba cu cereri in casatorie, Cristiano

Ronaldo si Irina Shayk, muza lui Roberto Cavalli, s-au dat de gol si au dezvaluit lumii intregi ca si-au jurat in secret credinta si iubire vesnica. Toata lumea a dedus asta dupa ce fotbalistul s-a referit la Irina ca fiind sotia sa in cadrul discursului de multumire, dupa ce a primit Balonul de Aur.

Si Cristiano Ronaldo mai ascunde ceva. Se iubeste cu Irina inca din 2010, dar tot in acel an a devenit … tata! Nimeni nu cunoaste identitatea mamei copilului, dar cert e ca fotbalistul detine custodia deplina.

Surprinzatoare este la inceput de an si superba Charlize Theron. Dupa ce a petrecut Revelionul impreuna cu Sean Penn, la vila lui din Hawaii, in continuare cei doi dau de inteles ca ar forma cel mai nou cuplu de la Hollywood. De curand, nazdravanii abia daca si-au putut lua ochii unul de la celalalt, in cadrul unui eveniment. S-au distrat, au flirtat si si-au aruncat priviri languroase sub ochii curiosi ai paparazzilor care nu au ezitat sa surprinda in imagini  ceea ce pare a fi o idila chiar fierbinte!

Nimic nu e prea scump pentru Beyonce, mai ales
cand vine vorba de a-si rasfata fetita. De ziua micutei lor, Queen B si rapper-ul Jay Z au inchiriat o gradina zoologica din Miami, DOAR PENTRU EI. Acest moft i-a costat in jur de 200.000 de dolari, insa doar odata Blue Ivy implineste doi ani! Si de atunci o tin numai intr-o petrecere! Paparazzi i-au surprins iesind dintr-un restaurant din Manhattan, acolo unde au sarbatorit aniversarea de 50 de ani a bunei lor prietene Michelle Obama, Prima Doamna a Statelor Unite. 
Din poze, un lucru ne-a atras cel mai tare atentia! Faptul ca Bi purta sandale cu… sosete!/ Nu va ganditi ca Beyonce lanseaza vreun trend, pentru ca de muult celebritatile au adoptat aceasta moda! Prin 2011 Vanessa Hudgens a fost vazuta purtand sandale cu sosete pe covorul rosu al unei petreceri exclusiviste din Los Angeles. Sarah Jessica Parker a fost fotografiata anul trecut urmand acelasi trend in timpul unei plimbari alaturi de fetitele sale, iar Dakota Fanning inca din 2009 purta inedita combinatie pe platourile de filmare ale peliculei “The Runaways”.
Si Leighton Meester, interpreta lui Blair Waldorf din “Gossip Girls”, Emma Roberts sau Rihanna imbratiseaza acest trend!/ V.O. Dorinta de a starni controverse s-a intors acum impotriva lui Miley Cyrus si Britney Spears. Ultimele lor clipuri au fost interzise de CNA-ul Frantei pentru ca sunt mult prea explicite! Sa nu credeti ca asta le va cuminti! Miley nici nu a intrat bine in 2014, ca a facut-o LATA! In timpul unui concert din Florida, in valtoarea miscarilor, body-ul ei foarte stramt s-a deplasat, lasandu-i artistei partile intime… aproape la vedere!

In timp ce noi stam acasa, in fata
televizoarelor si asteptam ziua de luni, divele de peste hotare…se lafaie la soare! Demi Moore isi petrece toata luna ianuarie in Mexic alaturi de noul ei amorez, un tanar misterios ce n-are mai mult de 30 de primaveri. Cu un look rebel si tatuaje, juniorul este vizibil indragostit de frumoasa actrita, care, hehehe, i-ar putea fi chiar mamica. Tot la plaja isi etaleaza corpul PER-FECT si Jane Seymour, despre care n-ai spune nicidecum ca are 62 de ani. Este SEX BOMB, nu altceva. De la Dr Quinn are multe invatat Reese Whiterspoon, care la 37 de ani are un corp ce striga: AM NEVOIE DE REPARATII CAPITALE! Din fotografiile surprinse de paparazzi in Miami, reiese ca Reese trebuie urgent sa se apuce de sport! Mai nonconformista din fire, pantera neagra  Naomi Campbell si-a petrecut vacanta de inceput de an tocmai in Kenya. A fost insotita de fostul ei iubit, Flavio Briatore si de actuala LUI sotie, Elisabetta Gregoraci. Totusi nu este vorba despre vreun triunghi amoros, ci doar despre o iubire transformata peste ani intr-o buna prietenie. Rihanna a revenit pe plaiurile natale din Barbados, pentru a petrece putin timp in sanul familie. N-a ezitat sa-si afiseze trupul de zeita la plaja, purtand un minuscul costum de baie auriu. Cateva zile mai tarziu, in Brazilia, RiRi a renuntat la sutien cu ocazia unei sedinte foto  pentru Vogue Brazila. A schimbat mai multi pantalonasi scurti si bikini sexy, iar sanii i-au fost acoperiti doar cu niste mici plasturi. HOT HOT HOT!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.