„Cicatricile mele îmi spun o poveste” Fotografia șocantă postată de Dana Roba pe o rețea socială

Author: Laura Macovei
Actualizat: 18 oct 2023, 16:30

„Cicatricile mele îmi spun o poveste” Fotografia șocantă postată de Dana Roba pe o rețea socială

Sursa: Dana Roba Instagram/Beniamin Instagram

După ce a fost aproape măcelărită de fostul soț, Dana Roba a postat o fotografie șocantă pe Instagram, dar cu atât mai surprinzător a fost mesajul din descrierea postării.

Dana Roba a avut parte de cea mai întunecată perioadă din viața ei, moment în care Beni, actualul iubit, i-a fost alături. 

După ce fostul soț, Daniel Balaciu, aproape a măcelărit-o pe aceasta și a băgat-o în spital, Dana Roba a mărturisit că cicatricile ei reprezintă un simbol al vieții, al faptului că Dumnezeu a lăsat-o în viață după bătaia cruntă.

Ce mesaj emoționant a transmis Dana Roba 

Într-o postare pe pagina sa de Instagram, make-up artista a declarat faptul că își va purta cicatricile ca și cum sunt de acum parte din viața ei și drept recunoștință pentru că a trecut cu bine peste ceea ce putea fi o mare tragedie.

Citește și: Dana Roba, declarație de dragoste emoționantă pentru Beni: „Indiferent de cât de greu pare”

„Îmi voi purta cicatricile, cum a purtat Isus Cristos semnele cuielor pe trupul Lui. Cicatricile mele îmi spun o poveste….îmi amintesc in fiecare zi ca am supraviețuit și ca am un Dumnezeu viu care mi-a dat viața. Atunci când oamenii au spus: șansele de supraviețuire pentru Dana Roba, sunt 0%, Dumnezeu a venit și a scris un 10, înaintea acelui zerou. Dumnezeu a poruncit ca eu sa trăiesc 100%, și nelăsând planul unui criminal sa se ducă la împlinire.

A ascultat rugăciunile voastre, si lacrimile fetițelor mele, care plângeau zilnic de dorul mamei lor,”   a scris Dana Roba pe Instagram. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dana Roba și Beniamin se iubesc necondiționat

Tot în acest mesaj, Dana Roba a ținut să transmită un mesaj și pentru iubitul ei, Beniamin, căruia îi mulțumește că a fost alături de ea atunci când avea cea mai mare nevoie. 

„Îl iubesc mult pe Benuțu!” a spus aceasta.

„Dacă voi doi sunteți meniți să fiți împreună, indiferent de cât de mult durează, cât de departe mergi sau cât de greu pare, destinul o să vă aducă mereu înapoi împreună”, spunea Dana Roba într-o altă postare.

Cei doi formează o relație de mai bine de câteva luni și nu se sfiesc să împărtășească iubirea cu fanii lor și cei care i-au fost alături Danei după ce fostul soț a bătut-o. 

Citește și: Cine s-a opus căsătoriei dintre Narcisa Guță și primul soț „Nu a fost de acord, au fost niște scandaluri” Șefa Narcisa a dat cărțile pe față

Daniel Balaciu se află în prezent după gratii. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?