Cifra 13 a marcat destinul unei localitati din Maramures. Vezi ce lucruri stranii li s-au intamplat satenilor!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 nov 2020, 04:35

La New York nu exista strazi, case si nici etaje in zgarie-nori cu numarul 13! Morosenii nostri n-au asemenea superstitii.

Ba, chiar cred ca numarul le poarta noroc! „ Pentru comuna Coas, anul 2013 a fost un an cu noroc pentru noi, o bucurie mare deoarece au fost 13 nasteri, 13 casatorii si 13 decese, in anul 2013 ”, ne face rezumatul chiar primarul, Sabin Rat.

Da, ati auzit bine, numarul fatidic este peste tot. Dar, sa incepem cu inceputul, mai precis, cu botezul. V-o prezentam pe Maria! O minune de fetita, dupa cum spun parintii.

Chiar daca s-a nascut in 2013 si a fost al 1331-lea copil din maternitate, niciu urma de ghinion, dimpotriva!

A fost un an cu mult noroc in familia noastra! S-a nascut Maria Alexandra in 29 august, dar botezul a fost pe 13 octombrie ”, povesteste mama. Iar lista coincidentelor continua! Cu atatea coincidente, micuta Maria este o norocoasa. E un copil sanatos care a primit la nastere nota...

zece!

In continuare, vi-i prezentam pe Crina si Ionut. Au fost al treisprezecelea cuplu care si-a unit destinele in anul 2013. Daca va ganditi ca intre timp au divortat, va inselati. Sunt fericiti si hotarati sa imbatraneasca impreuna: „ Pentru noi a fost cu noroc, in data de 13 octombire a fost logodna, un moment de neuitat, a fost un an cu chef si noroc ”.

Nunta lor a fost una de pomina. Tot satul a jucat si s-a veselit si nimeni nu s-a gandit la cifra 13. Pana la urma cum e cu cifra 13? Ne spune un numerolog: „ Cifra 13 reprezinta un sfarsit si un inceput, oamenilor le este frica, dar sfarsituri sunt pentru a fi inceputuri ”.

Ce-i drept, in comuna au fost si 13 inmormantari anul trecut.

Dar cine sa le mai tina socoteala cand 2014 a adus deja primele berze in comuna? Asa ca, cine stie, poate anul acesta vor fi cel putin 14 botezuri la care sa petreaca tot satul.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO107901##

 

 

Taguri: