Cihan descopera secretul lui Hazal si este pe cale sa o denunte! Afla ce decizie va lua barbatul in privinta fiicei sale si la ce gest va recurge tanara rebela, in aceasta seara, in "Furtuna pe Bosfor", de la ora 20.00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:52

Fapta lui Hazal iese la iveala si bulverseaza viata tuturor. Dezamagit din nou de fiica sa, Cihan are de gand sa o pedepseasca aspru pentru crima comisa.

Banuind ca Hazal pune ceva la cale impreuna cu Maide, Ozan si Cihan reusesc sa intercepteze o conversatie a celor doua si descopera cu stupoare ca tanara era amenintata de batrana ca toata lumea va afla ca este o criminala.


Disperat de cele aflate, Cihan merge la vila Dilarei, pentru a-i cere socoteala fiicei sale. Barbatul ii prezinta fostei sale sotii inregistrarea cu pricina si toti cei de fata sunt socati.
Incoltita, Hazal se vede nevoita sa marturiseasca cum s-au petrecut lucrurile in ziua fatidica. Dilara este uluita de fapta grava savarsita de  Hazal si se invinuieste pentru faptul ca nu a reusit sa controleze comportamentul fiicei sale. Pe de alta parte, Cihan pare mai hotarat ca niciodata sa nu mai treaca cu vederea greseala fiicei sale si ii spune raspicat fostei sale sotii ca singura solutie ca Hazal sa nu traiasca cu povara crimei este sa se predea.


Intre timp, Cihan merge sa ii ceara socoteala lui Maide pentru faptul ca s-a folosit de fiica lui pentru a s-si duce la capat planul de razbunare si incearca sa o convinga sa ii dea arma crimei, cutitul cu care Hazal il injunghiase pe Ozgur.

Cihan renunta pentru moment la razbunarea impotriva lui Harun, concentrandu-se pe problemele celor doua fiice ale sale, care treceau prin momente dramatice.
Acesta cauta o solutie rezolvarea situatiei in care se afla Hazal.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

In tot acest timp, Rahmi, batran si bolnav, citeste intr-un ziar anuntul dat de Maide si este ingrozit de gandul ca in scurt timp va fi depistat de politie si va ajunge la inchisoare pentru moartea lui Ayse...