Cihan este din nou dezamagit de tatal sau! Barbatul afla de uneltirea acestuia impotriva lui Deniz, astazi, in "Furtuna pe Bosfor", de la 20.00, la Kanal D

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:58

Vestea ca Hazal a mintit din nou cade ca un trasnet peste Cihan, care este hotarat sa actioneze cat mai rapid pentru ca fiica lui sa depaseasca crizele suferite in ultima perioada.

Intre timp, tanara fuge de acasa, ingrozita de gandul ca tatal sau o va pedepsi crunt pentru scandalul iscat si nu o va ierta niciodata. Cihan afla unde se ascunde Hazal si merge sa o recupereze, insotit de Ayse, medicul psihiatru care urma sa o trateze. Insa acesta o gaseste in stare de inconstienta si realizeaza ca tanara a recurs la un gest necugetat.


Starea critica a tinerei il determina pe Cihan sa uite de incidentul provocat de Hazal si decide ca Ayse sa se ocupe de tratarea psihica a acesteia.
Tanara merge constant la sedintele de psihiatrie si ii destainuie lui Ayse cateva confidente care incep sa ii atraga atentia aupra lui Cihan, pe care isi dorea sa il cunoasca mai bine.

Pe de alta parte, Deniz isi continua planul sau de a face rost de suma de bani despre care credea ca mama lui i-o datoreaza lui Rahmi. Disperat, Deniz decide sa isi vanda aparatamentul. Tanarul primeste banii solicitati si cu intreaga suma se prezinta in fata lui Rahmi, in ciuda incercarilor mamei sale de a-l impiedica.


Intre Deniz si Rahmi are loc un dialog tensionat despre presupusa datorie, insa Cihan asculta discutia si este socat sa afle detalii despre noul plan pus la cale de tatal sau. In vreme ce ii cere socoteala lui Rahmi pentru schimbul de replici dure cu Deniz, Cihan aude strigatele disperate ale Dilarei si sare in ajutorul acesteia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti


Nu ratati astazi un nou episod din "Furtuna pe Bosfor", de la 20.00,
la Kanal D.