Cihan este pe cale sa descopere iubirea secreta dintre Hazal si Damir! Ce demersuri va face barbatul si cum va proceda pentru a gasi indicii aflati in aceasta seara, in "Furtuna pe Bosfor", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 apr 2017, 10:16

In ciuda interdictiilor tatalui ei de a se mai intalni cu Damir, Hazal continua sa isi construiasca povestea de dragoste alaturi de cel mai de temut dusman al familiei sale.


Disperat, Cihan nu accepta ca fiul lui sa devina asociatul lui Damir si mai ales sa intre in lumea afacerilor murdare ale mafiei balcanice. Acesta incearca sa il convinga pe Damir sa ii vanda actiunile sale, asa cum stabilisera inainte de moartea lui Harun. In ciuda insistentelor, barbatul nu cedeaza ci dimpotriva este decis sa demareze parteneriatul cu Ozan si sa transforme impreuna compania ERG intr-un adevarat imperiu.


Pe de alta parte, Ozan continua sa se impotriveasca deciziilor lui Cihan si ii inoculeaza la orice pas faptul ca nu are niciun drept asupra sa, deoarece el este fiul lui Harun si va duce mai departe renumele companiei in memoria acestuia. Dilara este consternate de hotararea fiului ei si incearca din rasputeri sa ii deschida ochii pentru a realiza ce pericole il vor pandi pas cu pas daca va continua parteneriatul cu cel mai mare dusman al tatalui sau.


Intre timp, Cihan o suspecteaza din nou pe Hazal ca se intalneste cu Damir in secret, in ciuda interdictiilor sale si incepe sa o urmareasca indeaproape, pentru a o impiedica de la un posibil pericol. Dupa multe investigatii, Cihan reuseste sa ajunga pe urmele fiicei sale si descopera ca aceasta se afla in compania lui Damir, comportandu-se ca doi indragostiti. Hazal este uluita sa isi vada tatal in locul in care credea ca isi poate trai povestea de iubire departe de familia sa…

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 23,00, un nou episod din "Furtuna pe Bosfor", la Kanal D