Cihan ia o decizie importanta! Cum va schimba aceasta viata intregii familii aflati azi, in "Furtuna pe Bosfor", de la 20.00, la Kanal D

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 19 sep 2020, 06:45

Moartea lui Gulseren cutremura viata tuturor personajelor, provocand schimbari radicale si rasturnari de situatie. Cansu si Hazal raman in grija lui Cihan, care incearca din rasputeri sa nu se lase doborat de cumplita tragedie.

Chinuit de banuieli in legatura cu situatia mamei sale, Ozan hotaraste sa o urmareasca pe Dilara pentru a afla secretul acesteia. Tanarul impreuna cu Cansu merg pe urmele Dilarei si o gasesc la spitalul in care aceasta isi monitoriza sarcina. Socati de cele aflate, cei doi adopta o atitudine distanta fata de mama lor, refuzand sa ii asculte explicatiile.

Dezamagita de repulsia copiilor sai, Dilara cauta disperata un sprijin pentru a reusi sa treaca peste suferinta provocata de impasul in care se afla.

Femeia primeste sustinerea lui Cihan, desi acesta este la randul lui indurerat de pierderea lui Gulseren.

Dorind sa salveze reputatia familiei sale, Cihan incearca sa restabileasca echilibrul intre Dilara si copiii lor, pentru ca acestia sa accepte situatia mamei lor. Acesta ia o hotarare importanta care avea sa schimbe viata intregii sale familii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Care este aceasta aflati azi, in "Furtuna pe Bosfor", de la 20.00,

la Kanal D.