Cihan, in pericol de moarte! Afla cine il ameninta, in aceasta seara de la ora 20:00, la Kanal D, in serialul “Furtuna pe Bosfor”

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:51

Desi isi propusese sa nu se implice in viata copiiilor sai, Cihan este distrus de vestea primita si ia o hotarare importanta, ce avea sa ii puna viata in pericol.

Revenit in Istanbul, Cihan isi preia rolul de tata si accepta sprijinul lui Ozan. Cei doi merg la familia copilului decedat in explozia iahtului sau, pentru a le oferi ajutorul lor, insa aici descopera amanunte despre cine i-ar fi putut dori moartea. Cel catre care isi indreapta amandoi gandul este Harun, pe care il considera a fi cel mai mare dusman al sau.


In tot acest timp, Maide continua sa se invinovateasca pentru moartea micutului, crezand ca totul s-a intamplat din cauza dorintei sale de razbunare impotriva lui Cihan.
Aceasta se framanta, gandindu-se ca o fiinta nevinovata si-a pierdut viata din cauza sa.


Mai furios ca niciodata, Ozan este convins ca in Harun se afla in spatele exploziei ambarcatiunii sale si isi face curaj sa mearga la conacul mamei sale pentru a-i reprosa acesteia ca s-a casatorit cu un asemenea individ si pentru a-l pune la punct pe Harun, pentru fapta sa marsava.


Pe de alta parte, Cihan afla un secret important despre trecutul intuncat al lui Burhan, socrul lui Cansu.
Furios, acesta decide sa ii marturiseasca totul lui Deniz, pentru ca tanarul sa ia o hotararea de a se indeparta de familia lui.
Descoperind amanuntele teribile despre viata tatalui sau, Deniz ii reproseaza tatalui sau ca l-a mintit in tot acest timp si nu i-a dezvaluit ca a fost inchis pentru crima. Daramat, tanarul ii spune raspicat ca nu il mai considera tatal lui. Discutia celor doi este ascultata de Cansu, care merge la Cihan pentru a-i reprosa ca i-a distrus familia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii


Intre timp, Cihan afla de la Deniz amanunte despre starea de sanatate a  lui Cansu si hotaraste sa mearga sa isi sprijine fiica impreuna cu Dilara. Deniz ia legatura cu Cihan si se sfatuiesc amandoi sa mearga la doctor sa discute despre problema de sanatate a lui Cansu.


Pe de alta parte, Burhan nu accepta sa isi piarda fiul si merge sa ii ceara socoteala lui Cihan pentru ca i-a dezvaluit lui Deniz amanunte despre trecutul lui si il ameninta cu arma…


Nu rata un nou episod din serialul „Furtuna pe Bosfor”, in aceasta seara, de la ora 20.00, doar la Kanal D.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?