Cihan se aliaza cu cel mai de temut dusman al lui Harun! Afla cine este misteriosul aliat si ce intentii ascunse are impotriva lui Harun, in aceasta seara, in "Furtuna pe Bosfor", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:51

Harun este arestat in urma unei plangeri depuse impotriva lui si este nevoit sa dea declaratii cu privire la cazul exploziei de pe iahtul lui Cihan. Disperat, acesta banuieste cine l-a denuntat si este dispus sa declare adevarul.

Intre timp, Dilara primeste cumplita veste despre sotul ei, de la Asuman, care intrase furtunos in timpul unei sedinte importante. Socata de aparitia brusca a surorii sale, Dilara ii cere socoteala lui Asuman pentru ca a venit sa spuna o asemenea veste, in prezenta clientilor sai.

Intre timp, starea lui Cansu se inrautateste si tanara este internata din nou in spital, unde medicii descopera ca boala acesteia evolueaza rapid, punandu-i in pericol sarcina.
Tanara realizeaza pericolul care o pandeste si ii cere tatalui sau sa ii salveze copilul cu orice pret.


Intre timp, Ozan intercepteaza apelurile telefonice ale lui Hazal si descopera ca aceasta colabora cu Maide si ca batrana ii acopera tentiva de crima asupra fostului ei iubit.


Femeia misterioasa care il urmarea indeaproape pe Cihan isi face aparitia pe iahtul acestuia si ii propune o colaborare.
Selma ii marturiseste ca are un scop au un scop comun, deoarece si ea isi doreste sa se razbune pe Harun pentru faptul ca i-a distrus familia in trecut.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Nu ratati un nou episod din "Furtuna pe Bosfor", azi, de la 20.00,

la Kanal D.