Cihan se îndrăgostește de Zumrut. Vezi online live episodul 13 al serialului “Promisiunea”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 04 dec 2023, 13:32

Vezi online live episodul 13 al serialului “Promisiunea”

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 13 al serialului turcesc “Promisiunea” este difuzat la Kanal D luni, 4 decembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Promisiunea” va fi difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, pe Kanal D.

Ce se întâmplă în episodul 13 din serialul “Promisiunea”?

Episodul 13 al serialului "Promisiunea" aduce o serie de evenimente tensionate și momente de cotitură în povestea personajelor. Zumrut, interpretată de către Zumrut Yesim Ayrik, se confruntă cu noi provocări și decizii dificile.

Zumrut își dezvăluie identitatea ca bona lui Isik inspectorilor, dar decide să plece în ciuda încercărilor lui Serhat de a-i explica natura fictivă a căsătoriei sale cu Deniz.

Dezamăgită de faptul că mama ei a semnat actele de divorț pentru jumătate din conac, Zumrut se simte trădată și hotărăște să părăsească locuința.

Isik se atașează tot mai mult de Zumrut, iar când aceasta decide să plece, micuța îi roagă să nu o părăsească. Într-un efort de a-i impresiona pe cei din jur, Deniz își exprimă susținerea pentru Zumrut, deși adevărata ei motivație este de a câștiga simpatia lui Serhat.

Cihan face pași hotărâți pentru a-și recupera fiica. Renunță la băutură și își redeschide atelierul de olărit. Când află că Zumrut nu a divulgat inspectorilor că este fosta soție a lui Serhat, Cihan depune o nouă plângere.

Conflictul dintre Zumrut și Serhat escaladează atunci când ea îl îndeamnă să îi ofere custodia lui Cihan, susținând că acesta ar fi un tată bun.

Situația devine complexă și tensionată, mai ales că Zumrut și Cihan petrec un timp plăcut împreună, lucru care stârnește gelozia lui Serhat.

În paralel, o asistentă medicală observă o schimbare în medicamentele luate de Zumrut, semnalând astfel că cineva le-a înlocuit. Abbas devine subiectul suspiciunilor, iar Zumrut își amintește că acesta a fost implicat în accidentul ei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Revelațiile continuă când Canan dezvăluie că este soția lui Hamit și că acesta a ales să păstreze tăcerea în privința adevărului despre accidentul lui Zumrut. Serhat și Nevcihan se confruntă cu Suhandan, eliberând-o de obligația de a rămâne căsătorită cu Hamit.

Episodul se încheie cu o nouă provocare pentru Hamit, care, determinat să-și exprime sentimentele față de o femeie, se adresează lui Cihan pentru a găsi o modalitate specială de a-și mărturisi iubirea.

Citește și: Zümrüt din serialul Promisiunea, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Ceren Yilmaz, pe platourile de filmare

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Promisiunea” pe Kanal D

Serialul turcesc "Promisiunea" difuzat cu succes de Kanal D a reușit să cucerească inimile publicului, transformându-se într-un fenomen televizual captivant. Cu o poveste complexă ce explorează lumi diferite intersectate de secrete și emoții intense, acest serial a devenit rapid o alegere preferată pentru telespectatori.

În centrul acestei drame captivante se află Zumrut, interpretată cu talent și sensibilitate de Ceren Yilmaz. Viața ei suferă o transformare radicală în urma unui tragic accident ce afectează întreaga familie. Povestea escaladează într-un univers fascinant în care Zumrut devine sprijinul principal al familiei sale și se implică într-o iubire interzisă cu Serhat, moștenitorul influentei familiei Demirkan, jucat cu carismă de Alp Navruz.

Contribuția remarcabilă a lui Selim Bayraktar, cunoscut din "Suleyman Magnificul," în rolul lui Abbas Demirkan, adaugă o dimensiune suplimentară intrigii și oferă o prestație memorabilă. „Promisiunea" nu se rezumă la stereotipurile unei simple povești de dragoste, ci aduce în prim-plan complexități ale vieții, iubirii și luptei pentru supraviețuire în fața adversităților.

Serialul se desfășoară ca un tablou viu, cu personaje construite cu profunzime și intrigi menite să țină privitorii în suspans. Fiecare episod dezvăluie nuanțe noi ale emoțiilor umane și secrete surprinzătoare, schimbând direcția poveștii și menținând interesul publicului.

Citește și: Cine este și câți ani are Cihan din serialul Promisiunea! Celebrul İsmail Hacıoğlu a trecut prin două mariaje eșuate! Iată cu cine a fost căsătorit carismaticul actor

„Promisiunea" se afirmă ca o capodoperă televizată, oferind un amestec captivant de romantism interzis, dramă și intrigă. Cu un scenariu bine construit și o distribuție remarcabilă, acest serial turcesc reușește să cucerească inimile telespectatorilor, oferindu-le o experiență televizuală memorabilă și provocatoare. Fiecare moment tensionat și dezvăluire surprinzătoare solidifică locul serialului printre producțiile de excepție ale televiziunii turcești, păstrându-și promisiunea de a oferi o experiență captivantă și inegalabilă.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .