Cine este iubita lui Bogdan de la Ploiesti? Ce dezvaluiri i-a facut lui Adita despre viata lui sentimentala

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 18 oct 2021, 11:44

Ce spune Bogdan de la Ploiesti despre copii

Sursa: Captură YouTube

Bogdan de la Ploiesti, unul dintre cei mai de succes cantareti care ajunge mereu in trending pe Youtube, a vorbit despre viata lui persoanala.

Bogdan de la Ploiesti a fost mereu discret cu viata lui personala desi au fost numeroase zvonuri in presa despre posibilele sale iubite sau relatii. Relatia care tinut prima pagina a ziarelor a fost cea cu Theo Rose imediat dupa ce a aparut videoclipul piesei in care cei doi au fost nu doar interpreti, ci si protagonisti. Imediat, au aparut diferite speculatii cum ca cei doi s-ar iubi in secret si ca frumoasa cantareata si fosta finalista Bravo, ai stil! 2020 si-ar fi parasit iubitul, pe Andrei Leonte pentru Bogdan de la Ploiesti.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a ajuns pe patul de spital! Vești proaste despre unul dintre cei mai iubiți artiști din România

Ce spune Bogdan de la Ploiesti despre viata lui sentimentala

La un moment dat, Bogdan de la Ploiesti i-a daruit lui Theo Rose un cadou special si anume 365 de trandafiri rosii insotiti de un mesaj care i-a pus pe jar pe fanii celor doi:" Am făcut 365 de zile de la lansarea piesei – Nu pot fără tine –

cu tine, Theo, așa că nu puteam să o las așa. 365 de trandafiri pentru cea mai scumpă fată. Te iubesc, te iubesc, te iubesc”,
 a spus Bogdan de la Ploiești.  La vremea respectiva, raspunsul lui Theo nu s-a lasat asteptat, alimentand si mai mult relatia dintre ei:" Astăzi s-a împlinit un an de când am lansat piesa „Fără tine” împreună cu acest domnișor și mi-a făcut un cadou frumos.
Un buchet de 365 de trandafiri, care arată superb. Mulțumesc domnul Bogdănel”
, a spus și Theo Rose. Insa, de-a lungul timpului, s-a dovedit ca cei doi sunt doar colaboratori si foarte buni prieteni si mai mult, ca fratii. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan de la Ploiesti, declaratii exclusive despre copii

Intrebat, totusi, de Adita in emisiunea online, Fitza cu Adita, daca Bogdan de la Ploiesti iubeste, cantaretul a evitat raspunsul deoarece nu vrea sa dezvaluie identitatea celei pe care o are in suflet si mai mult, a spus ca: "Stii ca eu nu vorbesc despre lucrurile astea, de asta exista viata personala.

Imi iubesc familia, parintii, frantii. Nu vrem decat sa facem lumea fericita. Cred ca si ei se mandresc cu mine. Am trecut prin greu si bine. Cand eram cel mai necajit, am avut asa ceva ca ma ridic..'. Eu cheltuiesc foarte mult in viata de zi cu zi...

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, surpriză de proporții pentru Theo Rose! Ce i-a oferit îndrăgitul artist

"Cea mai scumpa vacanta, m-a uitat Dumnezeu acolo. Poate la anul o sa am un copil. Poate am 10, 20, eu am si baut si nu stiu ce s-a intamplat. Am avut 30 de zile de cantat non-stop si corpul cedase. Eu am probleme cu fanele mele nebune care sar pe mine. Primesc si bani si bratari..."