Cinci actori care s-au retras după ce au descoperit că suferă de o boală

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 13 apr 2022, 19:42
Actori care s-au retras după ce au descoperit că suferă de o boală Foto(5)

Actori care s-au retras după ce au descoperit că suferă de o boală

Sursa: Colaj foto poze Instagram

Suntem obișnuiti să îi vedem în atât de multe roluri încât uităm că și actorii sunt niște simplii oameni în fața bolii. Vă prezentăm poveștile a 5 actori care s-au retras după ce au decoperit că suferă de o boală.

Ne fac să râdem sau să plângem și ne transmit atâtea emoții prin rolurile pe care le interpretează încât uităm ușor că și actorii sunt la fel de neputincioși în fața bolilor ca și oamenii simpli. Au simțit asta pe pielea lor acești actori care s-au retras după ce au descoperit că suferă de o boală.

Bruce Willis renunță la actorie după ce a fost diagnosticat cu afazie

După o carieră de aproape 40 de ani în industria cinematografică, unul dintre cei mai indrăgiți actori americani a făcut săptămâna trecută un anunț dureros. Bruce Willis a luat decizia de a renunța la actorie după ce a fost diagnosticat cu o boală -  afazie, o tulburare de limbaj rezultată în urma deteriorării sau a vătămării acelei părţi a creierului care controlează exprimarea şi înţelegerea limbajului.

Citeste si: Cum s-au cunoscut Emma Heming și Bruce Willis. Cei doi sunt căsătoriți de 13 ani

Frecventă la persoanele în vârstă care de cele mai multe ori au suferit un atac cerebral, afazia pune individul in imposibilitatea de a întelege limbajul vorbit sau scris. 

Anunțul a fost postat pe Instagram si a fost semnat atât de Emma și Demi cât si de către cele 5 fiice ale actorului, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel şi Evelyn și a fost publicat la scurt timp după ce actorul a decis să se retragă după ce a descoperit că suferă de o boală-

afazie. 

„Pentru minunaţii fani ai lui Bruce, noi, ca familie a lui, vrem să vă anunţăm că mult iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate şi a fost diagnosticat recent cu afazie, ceea ce  îi afectează capacităţile cognitive. Din aceasta cauză și cu multă considerație, Bruce se va retrage din cariera de actor, care a însemnat atât de mult pentru el. 

Aceasta este o perioadă foarte dificilă pentru familia noastră şi vă suntem recunoscători pentru iubirea, compasiunea şi sprijinul vostru. Vom trece prin asta  împreună, ca o familie unită, şi am vrut să împărtașim și fanilor aceste lucruri, deoarece ştim cât de mult înseamnă el pentru voi şi cât de mult însemnaţi voi pentru el. Așa cum Bruce obișnuiește mereu să spună <<Live it up!>>, ceea ce avem și noi de gând să facem„  se

arată in comunicatul postat de familia actorului. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce alți actori și-au încheiat cariera după ce au descoperit că suferă de o boală 

Din păcate cazul lui Bruce Willis nu este unul singular, iar de-a lungul anilor un număr mare de actori și actrițe care ne-au incântat cu rolurile lor au fost nevoiți să se retragă după ce au descoperit că suferă de o boală. 

Shannen Doherty s-a retras din actorie după ce a fost diagnosticată cu cancer 

Shannen Doherty actriţa care a interpretat-o pe Brenda în popularul serial „Beverly Hills 90210” s-a luptat timp de doi ani cu o formă severă de cancer la sân. Ea a fost diagnosticată în februarie 2015, iar în mai puțin de un an, tumoarea i s-a extins și în sistemul limfatic. După diagnosticarea cu boala cruntă, îndrăgita actrița a decis să se retragă din actorie. 

Jack Osbourne a renunțat la actorie după ce a fost diagnosticat cu scleroză multiplă 

Jack Osbourne, fiul legendarului Ozzy Osbourne, care a devenit cunoscut datorită reality show-ului „The Osbournes„ a renunțat la proiectele sale din televiziune după ce a fost diagnosticat cu scleroză multiplă, o boală autoimună care afectează creierul şi sistemul nervos central.

Citeste si: Primele imagini cu Bruce Willis după ce familia a dezvăluit că suferă de afazie. Cum a fost surprins cunoscutul actor

„A fost cel mai prost moment posibil să aflu aşa ceva. De abia devenisem tată, eram fericit. Am fost furios la început, dar mi-am dat seama că nu rezolv nimic, aşa că am schimbat strategia şi am decis că trebuie să mă adaptez la situaţie şi să înving boala„, a declarat a ctorul care s-a retras după ce a fost diagnosticat cu aceasta boală  într-un interviu acordat revistei Hello.

Michael Gambon a renunțat la carieră din cauza problemelor de memorie 

Pierderile de memorie cu care se confruntă l-au determinat pe actorul Michael Gambon, îndrăgitul personaj Albus Dumbledore din Harry Potter să ia o decizie dureroasă și anume să renunțe la cariera de teatru deoarece nu mai poate reține replicile. 

Actorul care a interpretat rolul lui Dumbledore în șase filme din seria "Harry Potter" a recunoscut că în ultimele spectacole de teatru la care a participat a folosit căști prin care i se "suflau" replicile.

Problemele sale de memorie au devenit atât de mari încât starul britanic s-a retras din lumea teatrului, desi acolo s-a consacrat. 

Actrița Rachel Miner a renunțat la actorie după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă 

Cunoscută mai ales după interpretarea rolului lui Meg din serialul "Supernatural", actrița Rachel Miner a fost nevoită să se retragă din actorie după ce a fost diagnosticată cu o boala grava și anume scleroză multiplă. Producătorii serialului au fost nevoiți să scoată rolul lui Meg din cauza stării de sănătate a lui Rachel.

Într-o postare pe Twitter, actrița Rachel Miner a povestit despre modul în care reacționau cei din jurul ei. "Pe măsură ce SM a progresat, am avut multe momente în care am căzut, a trebuit să stau în mijlocul unui trotuar aglomerat din New York, am fost împinsă în timp ce mă clătinam etc. Se părea că oamenii erau prea speriați și rușinați pentru a-mi oferi ajutor (sau poate credeau că sunt beată).", a povestit actrița care fost nevoită să renunțe la carieră din cauza bolii. 

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?